Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτη η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε στην 8η θέση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτη η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με την 4η θέση στα 4,80μ., σε έναν ιδιαίτερο τελικό του αγωνίσματος, στον οποίον η υγρασία, η ζέστη και ο αέρας δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των επικοντιστριών. Η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε στην 8η θέση με 4,70 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι δηλώσεις Στεφανίδη - Κυριακοπούλου

Στο τέλος του αγώνα η Νικόλ και η Κατερίνα έκαναν δηλώσεις στην ΕΡΤ. «Είμαι ευτυχισμένη πάρα πολύ που επετεύχθη ο στόχος μου να είμαι στον τελικό» είπε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Ήθελα πάρα πολύ να φέρω ακόμα ένα μετάλλιο. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Ήμουν η μόνη μεταλλιούχος του 2016 που βρέθηκα στον τελικό. Το μόνο που με απογοητεύει είναι πως ξέρω πόσο καλά είμαι και δεν το έδειξα. Έκανα πολλά τεχνικά λάθη στο τρέξιμό μου. Έκανα έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα» δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη ενώ ο Μανώλης Καραλής κατέκτησε την 4η ωρα.

Θεαματική η υποδοχή για τoν Λευτέρη Πετρούνια και τον Εμμανουήλ Καραλή

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η υποδοχή και για τους δυο ήταν θερμή καθώς οι δυο αθλητές κατάφεραν με κόπο σπουδαίες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος βρέθηκε στην 4η θέση στο Άλμα επί κοντώ ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.