Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Game of Chefs: Πασίγνωστη ηθοποιός στο τιμόνι της παρουσίασης

Πρώτη φορά θα την δούμε σε αυτόν τον ρόλο

Game of Chefs: Πασίγνωστη ηθοποιός στο τιμόνι της παρουσίασης
News 05.08.2021 16:18
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πολυαναμένο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, «Game of Chefs», πρόκειται να ξεκινήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, όπως φαίνεται, κλείδωσε και το άτομο που θα αναλάβει την παρουσίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε από δοκιμαστικό μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Τζένη Θεωνά, ωστόσο ήταν αυτή που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να έχει ρόλο παρουσιάστριας και coach των παικτών.

Αναφορικά τώρα με τους κριτές, το κανάλι έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα τους τρεις άνδρες που θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή. Πρόκειται για τους Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά.

Game of Chefs παρουσίαση αθηνά οικονομάκου

Αυτό είναι το Game of Chefs που ξεκινάει στον ΑΝΤ1

Το Game Of Chefs ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στον ΑΝΤ1!
Τρεις καταξιωμένοι σεφ κάθονται στη θέση του κριτή και δοκιμάζουν στα… τυφλά!

Τρεις ομάδες διαγωνίζονται για την κυριαρχία τους στην κουζίνα.

Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές φιλοσοφίες διεκδικούν τη νίκη.

Είναι η ώρα του «Game Of Chefs»!

Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Στο «Game Of Chefs», όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και πάνω από όλα την επιθυμία να πετύχουν.

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.

Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά!

Κριτές και διαγωνιζόμενοι σε ετοιμότητα!

Πεδίο μάχης, η κουζίνα!

Κάθε σεφ για όλους και κάθε σεφ για τον εαυτό του!

Μόνο ένας θα επικρατήσει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

To μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου που θέλεις να αποκτήσεις

Αθηνά Οικονομάκου: Κόλασε το Instagram με το κορμί της στην Μύκονο - Σαν να μην γέννησε ποτέ

Share