Top Chef: Αυτόν θέλει ο Ατζούν για παρουσιαστή - Υπέρογκο ποσό για να τον «κλείσει»

Σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Top Chef: Αυτόν θέλει ο Ατζούν για παρουσιαστή - Υπέρογκο ποσό για να τον «κλείσει»

Ένα ακόμα ριάλιτι μαγερικής πρόκειται να ξεκινήσει από την νέα σεζόν στο ΣΚΑΙ, το λεγόμενο Top Chef. Ο Ατζούν μάλιστα έχει βρει ήδη το άτομο που θέλει για παρουσιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο τηλεοπτικός παραγωγός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον τραγουδιστή Δημήτρη Σταρόβα, με τον ίδιο μέχρι στιγμής να είναι αρκετά θετικός στην πρόταση.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με την κουζίνα, μιας και φτιάχνει συνταγές στο κανά­λι του στο YouTube ενώ παλιότερα πα­ρουσίαζε στην ΕΡΤ3 την εκπομπή «Νηστικό αρκούδι».

Top Chef Δημήτρη Σταρόβα για παρουσιαστή

Το έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής

Το νέο φιλόδοξο μαγειρικό πρότζεκτ του σταθμού του Φαλήρου, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, θα φέρει στους δέκτες μας συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.

Καταξιωμένοι κριτές έρχονται για να αναζητήσουν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής.

Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα ενώ πρόκειται να παιχτεί στη τηλεόραση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy!

Top Chef έπαθλο

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε το νέο μαγειρικό ριάλιτι που θα προβάλλεται από τη συχνότητά του τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το ριάλιτι αυτό δεν είναι άλλο από το Top Chef για το οποίο μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και το σχετικό βίντεο για τις δηλώσεις συμμετοχών.

“200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής

3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media

30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy

Συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.

Καταξιωμένοι κριτές αναζητούν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής”.