Εγκλωβίστηκε στην φωτιά της Εύβοιας η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα - Ποια η κατάσταση

Τραγικές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εγκλωβίστηκε στην φωτιά της Εύβοιας η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα - Ποια η κατάσταση

Τραγικές ώρες περνάει η Ελλάδα που βρίσκεται εδώ και τρία 24ωρα στο έλεος της πύρινης λαίλαπας. Η γνωστή ηθοποιός, Θάλεια Ματίκα, έφυγε από την Αγία Άννα της Εύβοιας μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή και ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως είχε εγκλωβιστεί στα Οινόφυτα, λόγω της αυξημένες κίνησης μετά την εντολή εκκένωσης του Κρυονερίου και των Αφιδνών.

Οι πρώτες δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

«Βρισκόμουν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια από εχθές. Σήμερα περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει γνωρίζοντας για την φωτιά στις γύρω περιοχές και όταν λάβαμε το μήνυμα της πολιτικής προστασίας ξεκινήσαμε οικογενειακώς να επιστρέψουμε. Θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση ότι στην επιστροφή περίμενα να έχει κίνηση γιατί περίμενα ότι αρκετός κόσμος θα επιστρέφει. Πιστεύω ότι κόσμος που ήθελε να σώσει τις περιουσίες του θα έμεινε πίσω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το γεγονός.

Ερχόμενη τώρα στην Αθήνα και ενώ είχαμε σκοπό να πάμε στον Ωρωπό στο εξοχικό μας, στο Οινόφυτα δεν μπορείς να περάσεις την εθνική. Πήγαμε με συνοδεία αστυνομίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Δήλεσι και δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ακολουθούμε την πυρκαγιά. Έχω την ίδια εικόνα που είχα σήμερα στην παραλία της Αγίας Άννας. Στη διαδρομή βρήκαμε 10 αυτοκίνητα το πολύ, είναι η δική μου εκτίμηση ότι έμειναν πολλά άτομα πίσω», είπε μεταξύ άλλων η Θάλεια Ματίκα.

Φωτιά στην Εύβοια: Απίστευτη εικόνα με την παραλία της Αγίας Άννας «πνιγμένη» στο κόκκινο της φωτιάς

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook από τη σελίδα «Προώθηση της Εύβοιας».

Δείχνει την παραλία της Αγίας Άννας «πνιγμένη» στο κόκκινο και σε κλοιό φωτιάς, αποτυπώνοντας με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο την κατάσταση στην περιοχή. Στη φωτογραφία διακρίνονται μάλιστα και κάποιοι άνθρωποι να βρίσκονται στο νερό, ενώ άλλοι παρακολουθούν το εφιαλτικό σκηνικό με τις φλόγες...

Παραλία Αγίας Άννας... να σωθεί ο κόσμος!!! 🥺

Posted by Προώθηση της Εύβοιας on Thursday, August 5, 2021