Στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας η Αντζελίνα του The Bachelor - Σοκαριστική η εικόνα της σήμερα

“Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια”

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας η Αντζελίνα του The Bachelor - Σοκαριστική η εικόνα της σήμερα

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Αντζελίνα Χαλντέντα, η κοπέλα που το κοινό γνώρισε και λάτρεψα μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor, στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η απώλεια κιλών της πλέον έχει γίνει επικίνδυνη για την υγεία της.

Να σημειωθεί πως βγαίνοντας από το παιχνίδι η Αντζελίνα έχασε 20 ολόκληρα κιλά.

“Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια” λέει η 21χρονη και συνεχίζει, “Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη”.

Πώς είναι σήμερα η Αντζελίνα Χαλντέντα

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Η Αντζελίνα βρήκε τον έρωτα λίγο μετά την έξοδό της από το παιχνίδι ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον αγαπημένο της. Η ίδια το ανακοίνωσε σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στα τελευταία 2 Q&A είναι η πιο συχνή ερώτηση… Και ήρθε η ώρα να σας πω… Πως ναι… Κάποια πράγματα έτσι τα φέρνει η ζωή…», έγραψε χαρακτηριστικά.