Νέα αρχή για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια

Προχωράει μπροστά μετά από 12 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα αρχή για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από 12 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας δεν είναι πια μαζί. Κανείς από τους δυο τους, επίσης, δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό ενώ ο τραγουδιστής προσφάτως έκανε και μια ανάρτηση που ξάφνιασε αρκετό κόσμο.

Όπως μαθαίνουμε, ωστόσο, η συμφωνία τους αρχικά ήταν να αφήσουν τον χρόνο να γιατρέψει ακόμα μια μεγάλη κρίση που τους χτύπησε και αυτή την φορά την πόρτα και να είναι ξανά μαζί. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η συνήθεια, τα προβλήματα της πανδημίας αλλά και οι ψυχολογικές επιπτώσεις σε ένα ζευγάρι δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν.

Νέο σπίτι για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι τους στη Βούλα και να γυρίσει στο πατρικό της στον Κεραμεικό, αφήνοντας πίσω τον πρώην σύντροφό της που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας αμέσως μετά τον χωρισμό του, κλείνοντας μέσα μαζί και τις αναμνήσεις μιας άλλοτε ευτυχισμένης ζωής.

Αυτή ήταν η σύντροφός του πριν την Ζέτα Μακρυπούλια

Η αλήθεια είναι πως ο τραγουδιστής τα τόσα χρόνια της πορείας του έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο έπρεπε την προσωπική του ζωή αλλά στο παρελθόν δεν είχε κρύψει τον έρωτά του με την Δέσποινα Ολυμπίου.

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2003 έως και το 2009 που επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία. Ένα χρόνο μετά, το 2010, μπήκε στην ζωή του η Ζέτα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης πρώην σύντροφος

«Όλα έχουν έναν λόγο ύπαρξης, ένα όφελος κι ένα κόστος. Έχω καταλάβει πως η δύναμη κρύβεται στην ευλυγισία και όχι στη σκληρότητα. Ας είμαστε όλοι καλά, να ζήσουμε όπως μπορούμε καλύτερα, γιατί μόνο αυτό έχουμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τον χωρισμό μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχω προχωρήσει στη ζωή μου και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι καμιά φορά το φορτίο της ίδιας της σχέσης είναι πιο βαρύ από τον χωρισμό που ακολουθεί…», είχε δηλώσει πρόσφατα η τραγουδίστρια.