Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση της Λάουρα Νάργες με γνωστό τραγουδστή - Οι κοινές διακοπές

Διαψεύδουν ότι είναι ζευγάρι αλλά ο φακός τους «έπιασε» μαζί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση της Λάουρα Νάργες με γνωστό τραγουδστή - Οι κοινές διακοπές

Η Λάουρα Νάργες έχει αποφασίσει να κρατήσει τον τελευταίο καιρό, την προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι φήμες που τη θέλουν σε σχέση με έναν γνωστό και πολύ γοητευτικό τραγουδιστή, όλο και φουντώνουν.

Ο λόγος φυσικά για τον Νικηφόρο, με τον οποίο, παρόλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν τίποτα, δείχνουν να είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, τους «τσάκωσε», στις κοινές διακοπές τους στη Ρόδο.

«Είμαστε φίλοι με τη Λάουρα Νάργες. Έχουμε κάνει ένα όμορφο παρεάκι και περνάμε υπέροχα. Χαίρομαι που βρήκα μια καινούργια φίλη και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που νομίζω ότι θα κρατήσει αυτό. Γελάμε με τα δημοσιεύματα για τη σχέση μας. Ακόμη και οι φίλοι με ρωτούν αν ισχύουν... Τελευταία φορά που ερωτεύτηκα ήταν το 2013. Ήταν μια σοβαρή σχέση που είχα πέσει στα πατώματα», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής για τη μεταξήυ τους σχέση.

Και ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα για τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στη Λάουρα Νάργες και τον Νικηφόρο, οι δύο καλοί φίλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Δωδεκάννησα.

Φωτογραφία από τις διακοπές της Λάουρας Νάργες με τον Νικηφόρο στη Ρόδο

Λάουρα Νάργες Νικηφόρος σχέση

Οι δύσκολες ώρες που βίωσε πρόσφατα η Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες πριν από αρκετά χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη όλων. Ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή και η απώλεια αυτή την στιγμάτισε για πάντα.

Με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο μπαμπάς της, η Λάουρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μιλώντας για εκείνον.

«Λείπει τόσο μα τόσο πολύ… δεν υπάρχει στιγμή που δεν είναι στο μυαλό μου… «Μιλάμε» πολλές φορές, όμως μου στέλνει σημάδια, με προστατεύει, με καθοδηγεί. Μαζί με την πόντια γιαγιάκα μου. Μου δίνει τόση δύναμη και ασφάλεια. Πόσο τυχερή είναι που τον είχα και εξακολουθώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να τον «βλέπω» δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου που θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του», έγραψε η ίδια.

Λάουρα Νάργες θάνατος πατέρα