«Αναστατώνει» τα social η «Ναζλί» από τον Γιατρό με το μαγιό της - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Το απόλυτο κορμί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αναστατώνει» τα social η «Ναζλί» από τον Γιατρό με το μαγιό της - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μπορεί στη σειρά «Ο Γιατρός», που απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, να έχουμε συνηθίσει τη «Ναζλί» με τις ιατρικές ποδιές της, ωστόσο η Σινέμ Ουνσάλ, όπως λέγεται η ηθοποιός, καταφέρνε να βάλει «φωτιά» στα social media με τις φωτογραφίες με μαγιό.

Η νεαρή ηθοποιός, στη σειρά υποδύεται την αγαπημένη του Αλί, και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προσφέρουν υπέροχες στιγμές στους τηλεθεατές.

Η Σινέμ Ουνσάλ, είναι αρκετά δημοφιλής και για τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου συχνά την βλέπουμε να ποζάρει εκτός πλατό, με το μαγιό της. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το κορμί της είναι απλά αψεγάδιαστο.

Οι φωτογραφίες της Ναζλί από τον Γιατρό με μαγιό

Όσα δεν γνωρίζατε για τη Σινέμ Ουνσάλ που υποδέυται τη Ναζλί

Η Σινέμ Ουνσάλ, γεννήθηκε το 1993 στη Σμύρνη και είναι κατά το ήμισυ από το Αζερμπαϊτζάν, από τη μεριά του μπαμπά της.

Μέχρι το Λύκειο έμενε στη Σμύρνη και στη συνέχεια μετακόμισε στο Εσκί Σεχίρ για να σπουδάσει Λογοτεχνία στο εκεί πανεπιστήμιο. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει και μια σειρά μαθημάτων πάνω στην υποκριτική.

«Από μικρή ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Λογοτεχνία σπούδασα, λόγω άλλων καταστάσεων. Παρ’ όλα αυτά με βοήθησε πολύ να αποδίδω σωστά στη δουλειά μου. Να κατανοώ αυτό που διαβάζω, να αναλύω το χαρακτήρα, να αξιολογώ τα γεγονότα» έχει πει μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους.

Σε ότι αφορά τις ιδιαιτερότητες του ρόλου της ως Ναζλί η όμορφη ηθοποιός δεν φαίνεται να συνάντησε δυσκολίες, καθώς η ίδια όταν σπούδαζε παρακολούθησε μαθήματα για την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων με αυτισμό και έτσι ανακάλεσε στη μνήμη της όσα είχε μάθει και αντιμετωπίσει τότε.

«Από μικρή ήμουν πάντα μακριά από τις διακρίσεις. Συνάντησα πολλούς ανθρώπους με αυτισμό και οι εμπειρίες αυτές με δίδαξαν πολλά πράγματα και μια διαφορετική δυναμική της ζωής. Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε και τίποτα τόσο σκληρό, ώστε να φοβόμαστε», έχει δηλώσει στο τουρκικό τύπο.