Κάηκε το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη στο Πολυδένδρι

Η σπαρακτική ανακοίνωσή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάηκε το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη στο Πολυδένδρι

Με μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του καταφυγίου της στο Instagram, η Κατρίνα Τσάνταλη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως η φωτιά που «έπληξε» το Πολυδένδρι, έκαψε και τον χώρο όπου φιλοξενούνταν τα ζωάκια.

Όλα τα ζώα του καταφυγίου είναι ασφαλή, ωστόσο η γνωστή επιχειρηματίας δεν έκρυψε την απέραντη θλίψη της για αυτό που συνέβη, ενώ οι φλόγες βρίσκονται στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Η ανακοίνωση της Κατρίνας Τσάνταλη για το καταφύγιο της

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατρίνα Τσάνταλη στον επίσημο λογαριασμό του καταφυγίου στο Instagram.

Η έκκληση της Αθηνάς Οικονομάκου για τη φωτιά στο Γύθειο

Στιγμές απόλυτης αγωνίας μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα βιώνει και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία με μία ανάρτησή της στον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στη φωτιά που πλησιάζει σιγά σιγά στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της.

Πριν από λίγο, δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής και η ηθοποιός εξέφρασε την αγωνία της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με τις φωτιές βρίσκεται και η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της μαζί με την κόρη της.

«Γίνεται εκκένωση του Γυθείου. Δεν υπάρχει βοήθεια καμία και οι άνεμοι είναι δυτικοί, ό, τι χειρότερο. Μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου Γύθειο