Υπέροχη κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους πυρόπληκτους

Η απόφαση που καταχειροκροτήθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υπέροχη κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους πυρόπληκτους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα.

Έτσι, σε συνεργασία με μία στοιχηματική εταιρεία, ο Έλληνας άσος του NBA, προσφέρει σε πυρόπληκτους που το έχουν ανάγκη, διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας, ενώ την ίδια στιγμή επιστρέφει εσπευσμένα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η στοιχηματική εταιρεία, προσφέρουν:

25 δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

8 δίκλινα και 7 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα 17564), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

10 δίκλινα και 10 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8)

15 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο Marathon Beach Resort (Λ. Ποσειδώνος 12, Νέα Μάκρη 19005), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

12 τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και bungalows στο Golden Coast (Παραλία Μαραθώνα, 19007), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8)

Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι πληγέντων περιοχών έχουν άμεση ανάγκη στέγασης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ξενοδοχεία για να προβούν σε προκράτηση, δηλώνοντας τα στοιχεία τους, και να ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαμονής τους.

Ξενοδοχείο Titania: Σπύρος Αράθυμος, τηλ. επικοινωνίας 6942 222940

Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτιές

Ακύρωσε την φιέστα στα Σεπόλια λόγω της φωτιάς στην Βαρυμπόμπη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Την φιέστα στα Σεπόλια ανάγκαστηκε να ακυρώσεις ο ο σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την σοβαρή πυρκαγιά στην Βαρυπόμπη.

Ο ίδιος προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο πως τελικά σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί η γιορτή με το κύπελλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

«Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά. Εννοείται ότι ακυρώνουμε τη σημερινή γιορτή στα Σεπόλια.Θα ενημερώσουμε για νέα μέρα κ ώρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο ακύρωσε την φιέστα στα Σεπόλια λόγω της φωτιάς στην Βαρυμπόμπη