Απόστολος Βακάκης: Πολύ ευχάριστα νέα για τον Mr Jumbo

Εγκυμονούσες και οι δύο κόρες του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόστολος Βακάκης: Πολύ ευχάριστα νέα για τον Mr Jumbo

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως βιώνει ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, Απόστολος Βακάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει ξανά παππούς και μάλιστα, και από τις δύο κόρες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret και της Σάσας Σταμάτη, οι κόρες του Απόστολου Βακάκη, Σοφία και Χριστίνα είναι εγκυμονούσες και μάλιστα περιμένουν και οι δύο αγοράκια!

Απόστολος Βακάκης Jumbo

Όπως αναφέρει το ρερορτάζ, το καλοκαίρι είναι διπλά χαρούμενο για τον γνωστό επιχειρηματία, που προτιμά να διατηρεί χαμηλούς τόνους τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του. Ο ίδιος ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά του τους εγγονούς του, καθώς είναι ένας πολύ τρυφερός παππούς, ενώ την ίδια στιγμή αναγκάστηκε να πάρει και μία αυστηρή απόφαση για τα καταστήματά του.

Όσον αφορά στα ζευγάρια, προς το παρόν δεν έχουν πραγματοποιήσει τους γάμους τους, ούτε βαφτίσει τα παιδιά τους, αφού προέκυψαν διπλές εγκυμοσύνες, που πάνω απ’ όλα προέχει να διεξαχθούν ομαλά.

Τόσο η Σοφία όσο και η Χριστίνα ασχολούνται με την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα τους.

Ένα βήμα πριν τους δικηγόρους ο Απόστολος Βακάκης

Άσχημες εξελίξεις όσον αφορά την "περιουσία" του Απόστολου Βακάκη. Με αύξηση, έστω και οριακή, του κύκλου εργασιών έκλεισε ο Ιούλιος για τον όμιλο Jumbo.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η διοίκηση του ομίλου όχι μόνο συνέχισε να προβαίνει σε επισημάνσεις σχετικά με τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, αλλά χθες έκανε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για ύπαρξη «καρτέλ» μεταξύ των εταιρειών logistics που διαχειρίζεται τη διαθεσιμότητα των κοντέινερ, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των εμπορευμάτων, προκαλώντας υπερβολική αύξηση των ναύλων.

Αυτό ακριβώς το ζήτημα σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παράγοντες που έχουν προκαλέσει αύξηση του κόστους λειτουργίας οδηγεί τη διοίκηση της Jumbo να επαναλαμβάνει την εκτίμησή της για «χαμένη χρονιά» σε ό,τι αφορά την κερδοφορία. Επιπλέον, εμμέσως πλην σαφώς η Jumbo αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείονται ανατιμήσεις στα προϊόντα της.

«Η κατάσταση αντί να σταθεροποιείται και σταδιακά να επανέρχεται σε βιώσιμα επίπεδα, χειροτερεύει. Ουδείς κρατικός παράγοντας διεθνώς και καμία επιτροπή ανταγωνισμού δεν επιχειρεί ουσιαστική παρέμβαση για να σπάσει το άτυπο καρτέλ. Πρώτο αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών είναι τα... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr