Μεταφέρονται εκτάκτως οι παίκτες του GNTM λόγω της πυρκαγιάς

Οι φλόγες πλησίασαν το σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεταφέρονται εκτάκτως οι παίκτες του GNTM λόγω της πυρκαγιάς

Μεγάλη αγωνία έχει ξεσπάσει στο GNTM μιας και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της On Time, οι φλόγες της Αττικής έχουν πλησιάσει κατά πολύ το σπίτι με αποτέλεσμα να μεταφερθούν οι διαγωνιζόμενοι για τη δική τους ασφάλεια.

Σύμφωνα με την On Time, μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι παίκτες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το σπίτι που διαμένουν και βρίσκεται στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Η παραγωγή μετέφερε τους παίκτες για λόγους ασφαλείας στα Studio Karamanos, αφού τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο κι οι διαγωνιζόμενοι αρκετοί. Ο χώρος χρησιμοποιείται για αρκετά γυρίσματα και φωτογραφίσεις των παικτών, ενώ ήδη έχουν μαθευτεί τα πρώτα ευτράπελα από τα γυρίσματα.

Από εκεί όμως μεταφέρονται σε ξενοδοχείο όπου θα παραμείνουν μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν την ασφαλή επιστροφή τους στο σπίτι του GNTM.

GNTM φωτιά σπίτι

Κάηκε το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Η καταστροφική πυρκαγιά που «έπληξε» τη Βαρυμπόμπη είχε «θύμα» της και τον Δημήτρη Κοντομηνά, μιας και ο γνωστός επιχειρηματίας, είδε το υπερπολυτελές σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με το sportime, οι ζημιές που υπάρχουν στην κατοικία αυτή είναι τεράστια. Πρόκειται για ένα σπίτι που ανά καιρούς έχει φιλοξενήσει διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα του γάμο του Αντώνη Ρέμου και αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της περιοχής.

Το πλήγμα αυτό έρχεται για τον Δημήτρη Κοντομηνά, σε μία εποχή που οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του δεν είναι θετικές. «Έχει μείνει 60 κιλά μου είπε πριν από λίγες ημέρες ένας άνθρωπος που ήταν και είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο. Τον άνθρωπο που ξεκίνησε από το μηδέν μια αυτοκρατορία. Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του, Μαρία.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της. Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα από 130 κιλά. Έχει μείνει λιγότερο από μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή.

Κι αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του», ανέφεραν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του στο Λοιπόν.