Συγκλονίζει ο Βασίλης Παλαιολόγος με την φωτιά στην Ηλεία - «Ευτυχώς σώσαμε τα σπίτια μας»

Δίνει μάχη με τους κατοίκους όλες τις τελευταίες ώρες προκειμένου να προστατέψουν τις περιουσίες τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Βασίλης Παλαιολόγος με την φωτιά στην Ηλεία - «Ευτυχώς σώσαμε τα σπίτια μας»

Πολύ δύσκολες ώρες αντιμετωπίζει ο Βασίλης Παλαιολόγος, καθώς από χθες δίνει μάχη με τις φλόγες για το σπίτι του στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Κολίρι.

Ο γνωστός ηθοποιός όλες αυτές τις ώρες προσπαθεί με τους υπόλοιπους κατοίκους να εμποδίσουν την φωτιά και να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Βασίλης Παλαιολόγος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που μας δείχνει τι απέμεινε μετά το πέρασμα της πυρκαγιάς.

Ευτυχώς όμως, όλοι οι κάτοικοι κατάφεραν κα προστάτεψαν τις κατοικίες τους.

Το βίντεο του Βασίλη Παλαιολόγου με τις φωτιές στην Ηλεία

“Ότι απέμεινε…. Ευτυχώς σώσαμε τα σπίτια μας και δεν κινδύνευσε κανένας συνάνθρωπος!!!”

«Δεν είναι τυχαίες οι φωτιές, από πίσω υπάρχει ένα σχέδιο»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Ο ίδιος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανάφερε πως πίσω από τις φωτιές που έχουν κυκλώσει την Αττική υπάρχει ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, μιας και έχουν συλληφθεί ήδη αρκετοί για εμπρησμό σε πολλές περιοχές στην χώρα.

«Θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι καταγγελίες. Μέσα στο Πεδίο του Άρεως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία. Προφανώς πίσω από αυτά υπάρχει ένα σχέδιο. Θυμίζει το 2007 με τις φωτιές και όσο περνούν οι μέρες αυτό επιβεβαιώνεται.

Υπάρχει όμως τώρα η δυνατότητα της ειδοποίησης. Ο πολίτης μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Κανείς δε μπορεί να σβήσει τίποτα με ένα λάστιχο. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος και το θερμικό φορτίο που έχει δημιουργηθεί. Άρα θα πρέπει οι οδηγίες από την Πυροσβεστική να τηρούνται».

Στο πάρκο Τρίτση βρέθηκαν κάποια γκαζάκια. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι υπάρχει μία διάθεση και δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να δοθεί μάχη για την επούλωση των τραυμάτων σε κάθε πολίτη αλλά το δεύτερο, εμένα με φοβίζει το κομμάτι των πλημμυρών τις επόμενες ημέρες».