Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο "ευχαριστώ" στους πυροσβέστες και εθελοντές

Συγκινεί με την ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο

Δραματικές είναι οι εξελίξεις με τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να ευχαριστήσουν τόσο τους πυροσβέστες όσο και τους εθελοντές για το έργο τους είναι και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Απεριόριστη ευγνωμοσύνη»!

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τις φωτιές

Σάκης Ρουβάς ανάρτηση για τις φωτιές

Ο Γιώργος Πατούλης καταγγέλλει: «Δεν είναι τυχαίες οι φωτιές, από πίσω υπάρχει ένα σχέδιο»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Ο ίδιος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανάφερε πως πίσω από τις φωτιές που έχουν κυκλώσει την Αττική υπάρχει ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, μιας και έχουν συλληφθεί ήδη αρκετοί για εμπρησμό σε πολλές περιοχές στην χώρα.

«Θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι καταγγελίες. Μέσα στο Πεδίο του Άρεως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία. Προφανώς πίσω από αυτά υπάρχει ένα σχέδιο. Θυμίζει το 2007 με τις φωτιές και όσο περνούν οι μέρες αυτό επιβεβαιώνεται.

Υπάρχει όμως τώρα η δυνατότητα της ειδοποίησης. Ο πολίτης μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Κανείς δε μπορεί να σβήσει τίποτα με ένα λάστιχο. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος και το θερμικό φορτίο που έχει δημιουργηθεί. Άρα θα πρέπει οι οδηγίες από την Πυροσβεστική να τηρούνται».

Στο πάρκο Τρίτση βρέθηκαν κάποια γκαζάκια. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι υπάρχει μία διάθεση και δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να δοθεί μάχη για την επούλωση των τραυμάτων σε κάθε πολίτη αλλά το δεύτερο, εμένα με φοβίζει το κομμάτι των πλημμυρών τις επόμενες ημέρες».