Έλενα Ασημακοπούλου: «Αυτό που ζήσαμε ήταν εφιάλτης! Δεν έχουμε επιστρέψει ακόμα σπίτι μας»

Τραγικές στιγμές για την ηθοποιό και την οικογένεια της μετά την φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Ασημακοπούλου: «Αυτό που ζήσαμε ήταν εφιάλτης! Δεν έχουμε επιστρέψει ακόμα σπίτι μας»

Το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο αναγκάστηκε να αφήσει η Έλενα Ασημακοπούλου με την οικογένεια της. Η ίδια, όπως ενημέρωσε, δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ηθοποιός ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για την στήριξη που της έδειξαν ενώ ανακοίνωσε πως είναι όλοι καλά.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας 4 μέρες τώρα. Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω σπίτι μας ακόμα.. δεν έχουμε νερό και η κατάσταση είναι αποπνικτική.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους, πυροσβέστες και εθελοντές που κατάφεραν και σταμάτησαν την φωτιά λίγο πριν τον οικισμό μας. Λυπάμαι απεριόριστα για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους τόσο άδικα. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή».

Έλενα Ασημακοπούλου ανάρτηση για τις φωτιές

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο

Πριν από λίγα χρόνια θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό την ευτυχία της, η Έλενα μας άνοιξε το υπέροχο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο και φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της.

elena asimakopoulou

Μια από τις αγαπημένες της γωνίες είναι η κουζίνα η οποία είναι με επένδυση ξύλου, έτσι ώστε να δίνει στον χώρο περισσότερη ζεστασιά. Εκεί η ηθοποιός μαγειρεύει λιχουδιές και γλυκίσματα για την κόρη και τον σύζυγό της, ενώ συχνά πυκνά καλεί τους φίλους της προκειμένου να περάσουν μερικές ξένοιαστες στιγμές. Μάλιστα όσοι έχουν γευτεί τα εδέσματά της, αποκαλύπτουν πως είναι χρυσοχέρα.

“Η Μαρία Ροζάρια πολλές φορές μπαίνει στην κουζίνα και θέλει να μαγειρέψει μαζί μου”, αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός και δηλώνει πως της αρέσει να μένει σπίτι και να περνά χρόνο με την μικρή και τον άντρα της Μπρούνο Τσιρίλο.

Έλενα Ασημακοπούλου σπίτι φωτιά

Το σαλόνι του σπιτιού είναι κλασικό με τον δερμάτινο καναπέ να είναι το αγαπημένο σημείο όλων. Εκεί απολαμβάνουν τηλεόραση, αλλά κάθε σαββατοκύριακο δεν χάνουν ευκαιρία να παίζουν επιτραπέζια με τα κορίτσια της οικογένειας να αφήνουν τον Μπρούνο να κερδίζει καθώς είναι γνωστό πως δεν του αρέσει να χάνει.

Έλενα Ασημακοπούλου σπίτι

Ενώ κάθε χειμώνα ανάβουν το ολόλευκο τζάκι και συγκεντρώνονται γύρω του προκειμένου να πουν τα νέα όλης της εβδομάδας. Μάλιστα μια από τις αγαπημένες συνήθειες της ηθοποιού είναι να περιποιείται η ίδια τον κήπο του σπιτιού της, φυτεύοντας τα αγαπημένα της λουλούδια. Ενώ έχουν διαμορφώσει ένα ειδικό δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε playroom για την κόρη τους.