Εξωφρενών η Ραλλία Χρηστίδου με την επίθεση στο συνεργείο του Open

«Το Ανοιχτό Κανάλι που εδώ και μέρες δίνουν φωνή στους πολίτες που υποφέρουν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξωφρενών η Ραλλία Χρηστίδου με την επίθεση στο συνεργείο του Open

Εξωφρενών έγινε η Ραλλία Χρηστίδου με την επίθεση που δέχτηκε το συνεργείο του Open την ώρα που κάλυπταν δημοσιογραφικά μέτωπο φωτιάς.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα 15 ατόμων προπηλάκισε και χτύπησε τον Κώστα Αλατζά, την Ελευθερία Σπυράκη και τους τεχνικούς, ενώ έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται απέναντι και να μένουν άπραγοι.

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου για την επίθεση στο συνεργείο του OPEN

Η Ραλλία Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο τραγικό συμβάν, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «❌????????Η χθεσινοβραδινή επίθεση στους ρεπόρτερς του #opentv OPEN - Το Ανοιχτό Κανάλι που εδώ και μέρες δίνουν φωνή στους πολίτες που υποφέρουν χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς της αυτοθαυμαζόμενης κυβέρνησης και χωρίς την επέμβαση των αστυνομικών προκαλεί και δημιουργεί ερωτήματα που χρήζουν απάντησης. Αναμένουμε. #πυρκαγιες #φωτιες #opentv».

Εξωφρενών η Ραλλία Χρηστίδου με την επίθεση στους δημοσιογράφους τους Open

Τα λόγια της Ελευθερίας Σπυράκη για την επίθεση

«Ήταν πολλοί κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που μας καλούσαν και εχθές και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Είναι κάτι πάρα πολύ ανθρώπινο το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο.

Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ στο τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εμένα προσωπικά επειδή δεν έχω και πολλά χρόνια στο χώρο, είναι τουλάχιστον επτά, σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά. Να πω ότι εγώ σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε, με σπρώξανε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο, τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον κλέψανε.

Τέλος πάντων είναι περιστατικά το οποίο δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί εμείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά, την ίδια δουλειά κάνουμε. Βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Δεν βγαίνουμε ούτε για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και δεν νομίζω ότι κανένας θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου ειδικότερα σε τέτοιες συνθήκες», είπε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη που δέχθηκε την επίθεση.