Προκαλεί ανατριχίλα το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου με τις φλόγες στην Εύβοια

Φαίνονται από τη Χαλκιδική

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προκαλεί ανατριχίλα το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου με τις φλόγες στην Εύβοια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί μία σοκαριστική εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους για τις φωτιές που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την Εύβοια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Χαλκιδική και οι καπνοί από την Εύβοια φαίνονται ξεκάθαρα. Οι εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι απλά αποστομωτικές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τις τελευταίες μέρες είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και προσπαθεί να βοηθήσει τους πυρόπληκτους με όποιον τρόπο μπορεί.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Σήμερα, από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στη Μύτη στο Ποσείδι, παρακολουθούσαμε τους πυροσωρείτες από τις πυρκαγιές της Εύβοιας.…της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!! …της ΕΥΒΟΙΑΣ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με την επίθεση που δέχθηκε το συνεργείο του Open

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/8), όταν μία ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκε στο συνεργείο του Open που κάλυπτε τις φωτιές που έχουν πλήξει την Αττική. Η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της, θέλησε να εκφράσει την οργή της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, Ελευθερία Σπυράκη, η οποία ήταν θύμα της επίθεσης, η αστυνομία βρισκόταν εκεί κοντά ωστόσο δεν επενέβη, ενώ οι μόνοι που τους βοήθησαν ήταν κάποιοι πυροσβέστες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, οργισμένη με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της, αναδημοσιεύοντας το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης.

«Θυμός, φόβος & ντροπή! Μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα, ξεπηδούν μαύρες ψυχές. Ντρέπομαι για σας.. Ας είναι καλά η Ελευθερία Χριστέ μου #Πυρκαγια», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε.