Κόνι Μεταξά: Το συγκινητικό μήνυμα για το μετάλλιο του συντρόφου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Συγχωρέστε με που τολμώ...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Το συγκινητικό μήνυμα για το μετάλλιο του συντρόφου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για την Εθνική Ομάδα Πόλο που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση που αγωνίστηκε.

Μπορεί η Ελλάδα να μην κατάφερε να φτάσε στο χρυσό μετάλλιο, ωστόσο η απόδοση της Εθνικής ήταν απλά εντυπωσιακή και έτσι η Κόνι Μεταξά έδωσε και δημόσια τα συγχαρητήριά της σε όλους τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα για να φέρουν έστω και μία μικρή χαρά στους Έλληνες.

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά για τον σύντροφό της και την Εθνική ομάδα Πόλο

«Σας παρακαλώ συγχωρέστε με που τολμώ να ανεβάσω μία στιγμή χαράς μέσα σε μία περίοδο τόσο σκοτεινή για την Ελλάδα μας, αλλά αυτά τα παιδιά, δώσανε όλο τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν χαμόγελα έστω και από την άλλη άκρη του κόσμου.

Ένα τεράστιο συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο που κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Ευχαριστούμε. Μας κάνατε υπερήφανους. Δεύτεροι καλύτεροι στον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά στις αναρτήσεις της.

Κόνι Μεταξά σύντροφος

Κόνι Μεταξά ανάρτηση Καπότσης

Μάριος Καπότσης Κόνι Μεταξά

«Όταν είδα τον Μάριο Καπότση έτσι ωραίο είπα "αυτός θα είναι τέρμα χαζός"»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στη σχέση της με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση αλλά και στο πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Η ίδια εξήγησε πως στην αρχή δεν τον ήθελε και τόσο αλλά στη συνέχεια κατάφερε να την κερδίσει. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο αλλά σπάνια βλέπουμε κοινά στιγμιότυπά τους στα social media, παρόλο που η Κόνι είναι πολύ ενεργή.

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά χαζοί. Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα αυτός θα είναι τέρμα χαζός», είπε χαρακτηριστικά.

Για μία προωθητική ανάρτηση το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει στο Instagram είναι 1.500€. Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που δεν της αρέσει καθόλου και αυτό γιατί «το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Έρχονται στον δρόμο και μου λένε “το έχει γράψει για εσένα. Αυτό είναι ψέμα».