Κατερίνα Καραβάτου: Αυτόν τον συνεργάστη της από το STAR θα έχει στην νέα της εκπομπή στο MEGA

Τον "έκλεψε" από τον Καρτέλια και την Παπίλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καραβάτου: Αυτόν τον συνεργάστη της από το STAR θα έχει στην νέα της εκπομπή στο MEGA

Στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον η Κατερίνα Καραβάτου. Ωστόσο, η ίδια, φαίνεται πως μαζί της στην νέα της εκπομπή θα έχει συνεργάτες της από το STAR.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να έχει στο πλευρό της τον Στέφανο Κωνσταντίνιδη αλλά και τον Αρτ Αντιμιάν.

Ο δεύτερος μπορεί να βρισκόταν σε συζητήσεις για την νέα εκπομπή του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα, ωστόσο προτίμησε να ακολουθήσει την Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου με Αρτ

Η ανακοίνωση του MEGA για την Κατερίνα Καραβάτου

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής.

Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.

Άγριος καυγάς λίγο πριν αποχωρήσει από το STAR

Την οριστική της αποχώρηση από την Φωλιά των Κου Κου αλλά και το STAR ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες η Κατερίνα Καραβάτου και συγκεκριμένα στην διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής.

Μπορεί το μέλλον της συγκεκριμένης παρουσιάστριας να είναι αβέβαιο, ωστόσο το μέλλον μιας συνεργάτιδας της είναι ξεκάθαρο. Ο λόγος για την Μαριλού Ρεπαπή, η οποία φημολογούνταν τις τελευταίες μέρες πως θα αναλάβει πρωινή εκπομπή στο Star, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Η ίδια ωστόσο διέψευσε τις συγκεκριμένες φημολογίες, με μια ανάρτησή της στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση».

Η συγκεκριμένα ανάρτηση συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Καλοκαίρι #not με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ. Αμέσως μετά, η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε πως έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη, και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

Κατερίνα Καραβάτου άγριος καυγάς λίγο πριν αποχωρήσει από το STAR