Συγκινεί με την κίνησή της η Κάτια Ταραμπάνκο - «Όλοι μαζί για τους Ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές»

Το συγκλονιστικό βίντεο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί με την κίνησή της η Κάτια Ταραμπάνκο - «Όλοι μαζί για τους Ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές»

Συντετριμμένη φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες η Κάτια Ταραμπάνκο με τις πυρκαγιές που έχουν κατακάψει αρκετές περιοχές της χώρας μας. Η ίδια μάλιστα συγκίνησε με την κίνησή της.

Το γνωστό μοντέλο συγκεκριμένα, ζήτησε χθες από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν όλοι μαζί ενός λεπτού σιγή για τους ήρωες πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Η ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τις φωτιές

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί για τους Ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα μας.

Καλησπέρα σας, Δεν θα μακρηγορήσω. Θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να προτείνω σήμερα 7/8 στις 22:00 το βράδυ να σωπάσουμε για 1 λεπτό, να κλείσουμε κινητό, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη ότι κάνουμε, και να επικεντρωθούμε με την ψυχή μας, το μυαλό μας, την καρδιά μας, και όλο μας το Είναι στους Ήρωες μας!

Στους συνανθρώπους μας που μάχονται κυριολεκτικά με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα μας! Στους Πυροσβέστες και στους Εθελοντές, στους συνανθρώπους που στέλνουν βοήθεια, προμήθειες από όλα τα μέρη της Ελλάδας μας!

Να επικεντρωθούμε για 1 λεπτό μονάχα να καταλαγιάσει αυτή η καταραμένη φωτιά, να βρέξει μια στάλα, να γίνει κάτι ώστε να σωθεί μια ανάσα οξυγόνου, ένα όμορφο ελάφι, ένα κουνέλι, μια κουκουβάγια, ένα πουλί, η ΖΩΗ και η ΦΥΣΗ μας γενικά .

Σήμερα 7/8 στις 22:00, 1 λεπτο από τον χρόνο σου . Και που ξέρεις; Αφού κάτω εδώ δεν ακουγόμαστε ίσως ακουστούμε κάπου ψηλά και γίνει ένα θαύμα! Και αν δεν γίνει να είσαι σίγουρος, οι Άνθρωποι αυτοί μια στάλα δύναμης από εμάς όλους θα την πάρουν.

Σας ευχαριστώ πολύ!
#PrayForGreece #ολοιμαζι».

Συγκινεί με την κίνησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου

Τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους και βιώνουν εφιαλτικές στιγμές θέλησε να στηρίξει από την πλευρά της και η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η γνωστή επιχειρηματίας και χημικός επισκέφθηκε το Καπανδρίτι, τις Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία προκειμένου να προσφέρει την βοήθεια της, ενώ την ίδια στιγμή και η Βόρεια Εύβοια έχει τυλιχθεί στις φωτιές.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με άλλους εθελοντές.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω! Μέσα μου όμως αισθάνομαι ευλογημένη που γνώρισα τι σημαίνει «εθελοντής»... Εθελοντής σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΨΥΧΗ... Είναι αυτός που σου σφίγγει το χέρι και το εννοεί...ή καλύτερα που είναι εκεί χωρίς καμία υποχρέωση...

ΕΥΓΕ σε όλα τα παιδιά που δεν κοιμούνται, που είναι άγρυπνοι φρουροί, που τιμούν την Ελλάδα γιατί έτσι γουστάρουν... Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας! Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι εκεί!!!».

undefined