Φωτιές Αττική: Επέστρεψε στο σπίτι της η Έλενα Ασημακοπούλου - «Όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα»

«Να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτιές Αττική: Επέστρεψε στο σπίτι της η Έλενα Ασημακοπούλου - «Όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα»

Στιγμές φόβου και αγωνίας πέρασε η Έλενα Ασημακοπούλου με την οικογένεια της, καθώς χρειάστηκε να αφήσουν το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο, μετά την τεράστια φωτιά που ξέσπασε στην Βαρυμπόμπη.

Η γνωσή ηθοποιός ωστόσο σήμερα κατάφερε και με επέστρεψε στην οικεία της και ευτυχώς το σπίτι της δεν είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Η ίδια θέλησε να γνωστοποιήσει την ευχάριστη είδηση, μέσα από μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: “Να σας ενημερώσω, λοιπόν, πως σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας και είμαστε καλά και εγώ και το παιδί… Η φωτιά σταμάτησε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μας… Ναι, όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο.

Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει σύντομα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους”.

Επέστρεψε στο σπίτι της η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις φωτιές

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο

Πριν από λίγα χρόνια θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό την ευτυχία της, η Έλενα μας άνοιξε το υπέροχο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο και φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της.

elena asimakopoulou

Μια από τις αγαπημένες της γωνίες είναι η κουζίνα η οποία είναι με επένδυση ξύλου, έτσι ώστε να δίνει στον χώρο περισσότερη ζεστασιά. Εκεί η ηθοποιός μαγειρεύει λιχουδιές και γλυκίσματα για την κόρη και τον σύζυγό της, ενώ συχνά πυκνά καλεί τους φίλους της προκειμένου να περάσουν μερικές ξένοιαστες στιγμές. Μάλιστα όσοι έχουν γευτεί τα εδέσματά της, αποκαλύπτουν πως είναι χρυσοχέρα.

“Η Μαρία Ροζάρια πολλές φορές μπαίνει στην κουζίνα και θέλει να μαγειρέψει μαζί μου”, αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός και δηλώνει πως της αρέσει να μένει σπίτι και να περνά χρόνο με την μικρή και τον άντρα της Μπρούνο Τσιρίλο.

Έλενα Ασημακοπούλου σπίτι φωτιά

Το σαλόνι του σπιτιού είναι κλασικό με τον δερμάτινο καναπέ να είναι το αγαπημένο σημείο όλων. Εκεί απολαμβάνουν τηλεόραση, αλλά κάθε σαββατοκύριακο δεν χάνουν ευκαιρία να παίζουν επιτραπέζια με τα κορίτσια της οικογένειας να αφήνουν τον Μπρούνο να κερδίζει καθώς είναι γνωστό πως δεν του αρέσει να χάνει.

Έλενα Ασημακοπούλου σπίτι

Ενώ κάθε χειμώνα ανάβουν το ολόλευκο τζάκι και συγκεντρώνονται γύρω του προκειμένου να πουν τα νέα όλης της εβδομάδας. Μάλιστα μια από τις αγαπημένες συνήθειες της ηθοποιού είναι να περιποιείται η ίδια τον κήπο του σπιτιού της, φυτεύοντας τα αγαπημένα της λουλούδια. Ενώ έχουν διαμορφώσει ένα ειδικό δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε playroom για την κόρη τους.