Θύμα της πυρκαγιάς και η Άντα Λιβιτσάνου - Πολύ δύσκολες ώρες

Τραυματίστηκε η γάτα της και ο σκύλος της αγνοείται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα της πυρκαγιάς και η Άντα Λιβιτσάνου - Πολύ δύσκολες ώρες

Ανάμεσα στα θύματα των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες είναι δυστυχώς και η Άννα Λιβιτσάκου. Η ίδια έκανε την δυσάρεστη ανακοίνωση μέσα από τα social media.

Το σπίτι του πατέρα της κινδύνεψε, ενώ η γάτα του βρέθηκε τραυματισμένη. Ο σκύλος τους, την ίδια στιγμή, αγνοείται, με την ίδια να προσπαθεί να τον εντοπίσει, θεωρώντας πως βρίσκεται σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Οι αναρτήσεις της Άντας Λιβιτσάνου για τις φωτιές

«Αγαπημένοι, μου, μαγικοί, μου, υπέροχοί μου φίλοι που μας ενώνει κάτι καρμικό και είμαστε όλοι μαζί εδώ. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την πραγματική πολύτιμη βοήθειά σας. Ευτυχώς το σπίτι του πατέρα μας είναι σώο με ζημιές από τη φωτιά που φτιάχνονται. Η ψυχή μας πονάει για όλους τους γείτονες φίλους και συνανθρώπους μας που έχασαν το σπίτι τους. Οι προσευχές και το μυαλό μας είναι με όλη την Ελλάδα που έχει πληγεί από αυτήν την απίστευτη καταστροφή.

Τον σκύλο μας προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε και πιστεύουμε πως βρίσκεται ήδη σε κάποιο σωματείο ασφαλής από τους δεκάδες εθελοντές που έτρεξαν να βοηθήσουν την Αττική. Ευχόμαστε να είναι καλά και να τον αγκαλιάσουμε πολύ σύντομα. Είμαι εδώ για όποιον χρειάζεται βοήθεια».

Λίγο αργότερα, ανέβασε και μια φωτογραφία με μια πιπεριά γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η τελευταία πιπεριά από τον κήπο του πατέρα μου». Την ίδια στιγμή, και η Νάνσυ Νικολαϊδου θρηνεί το σπίτι της.

Άντα Λιβιτσάνου φωτιά
Άντα Λιβιτσάνου φωτιά ανάρτηση

Επέστρεψε στο σπίτι της η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις φωτιές στον Άγιο Στέφανο

Στιγμές φόβου και αγωνίας πέρασε η Έλενα Ασημακοπούλου με την οικογένεια της, καθώς χρειάστηκε να αφήσουν το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο, μετά την τεράστια φωτιά που ξέσπασε στην Βαρυμπόμπη.

Η γνωσή ηθοποιός ωστόσο σήμερα κατάφερε και με επέστρεψε στην οικεία της και ευτυχώς το σπίτι της δεν είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Η ίδια θέλησε να γνωστοποιήσει την ευχάριστη είδηση, μέσα από μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: “Να σας ενημερώσω, λοιπόν, πως σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας και είμαστε καλά και εγώ και το παιδί… Η φωτιά σταμάτησε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μας… Ναι, όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο.

Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει σύντομα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους”.

Επέστρεψε στο σπίτι της η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις φωτιές