Φωτιά στην Εύβοια: Νέο επεισόδιο προπηλακισμού στην ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη

Λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε με το συνεργείο του σταθμού στην Βαρυμπόμπη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτιά στην Εύβοια: Νέο επεισόδιο προπηλακισμού στην ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη

Τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας προσπαθεί να καλύψει με το ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του OPEΝ, Ελευθερία Σπυράκη. Ωστόσο, η ίδια, δέχτηκε ξανά "επίθεση".

Λίγες μέρες μετά την τραμπουκική επίθεση που δέχτηκε μαζί με το συνεργείο του καναλιού στη Βαρυμπόμπη σειρά, η ίδια δυστυχώς δέχτηκε ξανά παρόμοιο επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Σπυράκη βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας και όσο κάλυπτε το ρεπορτάζ της, προπηλακίστηκε από κάτοικο η οποία με φτυάρι στο χέρι την έσπρωξε να την απομακρύνει από το σημείο που στεκόταν, λέγοντας της πως στο σημείο εκείνο ήταν το σπίτι της.

Νέο επεισόδιο προπηλακισμού στην Ελευθερία Σπυράκη

Η στιγμή που γίνεται η επίθεση στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τις φωτιές

«Ήταν πολλοί κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που μας καλούσαν και εχθές και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Είναι κάτι πάρα πολύ ανθρώπινο το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο.

Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ στο τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εμένα προσωπικά επειδή δεν έχω και πολλά χρόνια στο χώρο, είναι τουλάχιστον επτά, σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά. Να πω ότι εγώ σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε, με σπρώξανε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο, τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον κλέψανε.

Τέλος πάντων είναι περιστατικά το οποίο δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί εμείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά, την ίδια δουλειά κάνουμε. Βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Δεν βγαίνουμε ούτε για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και δεν νομίζω ότι κανένας θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου ειδικότερα σε τέτοιες συνθήκες», είπε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη που δέχθηκε την επίθεση.