Δεν το διέψευσε - Μαζί στην ζωή Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς

"Αυτό συνέβη πριν από 8 μήνες, όταν ήμουν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το διέψευσε - Μαζί στην ζωή Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς

Η Δανάη Μπάρκα τέλη Αυγούστου θα πρέπει να έχει επιστρέψει στη βάση της για να φουλάρουν οι δημιουργικές μηχανές και αρχές Σεπτεμβρίου να μας πει Ξανά- «Πάμε… Δανάη!» μέσα από τη συχνότητα του Mega. Μέχρι τότε, ωστόσο, φαίνεται πως απολαμβάνει τις διακοπές της στο πλευρό του Απόστολου Ρουβά.

Η ίδια παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό OK και μεταξύ άλλων απάντησε (;) και για την φημολογούμενη αυτή σχέση.

Αιφνιδιάστηκες που τελευταία υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για τα προσωπικά σου, ειδικά για τη σχέση σου με τον Απόστολο Ρουβά;

Δεν αιφνιδιάστηκα, αλλά με την προσωπική μου ζωή είμαι πάντα λίγο ντροπαλή, κι ας μη μου φαίνεται. Δεν θέλω να ακούγονται, δεν θέλω να γράφονται. Θέλω να γίνει με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Όμως όταν μπαίνεις στον χορό, θα χορέψεις.

Διέψευσες πάντως όλο αυτό που ακουγόταν για τη σχέση σου με τον Απόστολο.

Αυτό συνέβη πριν από οκτώ μήνες, όταν ήμουν ακόμα με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο). Είχε γραφτεί κάτι που δεν ίσχυε και το διέψευσα αμέσως γιατί έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που ήμουν μαζί του. Γενικά όμως... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr