Αποθέωση στο twitter για την Ελευθερία Σπυράκη: "Κάτω τα χέρια από την κομάντο"

Μετά το άγριο περιστατικό την ώρα που ήταν live στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο κόσμος την λάτρεψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποθέωση στο twitter για την Ελευθερία Σπυράκη:

Η δημοσιογράφος του Open, Ελευθερία Σπυράκη, έχει γίνει πρώτο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει, μετά ειδικά το άγριο συμβάν που διαδραματίστηκε την ώρα που ήταν live στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι χρήστες τους διαδικτύου και συγκεκριμένα του Twitter την εξυμνούν για την συμπεριφορά και την ακεραιότητά της!

Τα tweets για την Ελευθερία Σπυράκη

Ποια είναι η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη

Πολλά πράγματα για την Ελευθερία Σπυράκη δεν γνωρίζουμε αλλά η ίδια, μέσα από blog που είχε σε γνωστή ιστοσελίδα μας είχε συστηθεί πριν μερικά χρόνια!

Δείτε παρακάτω τι ανέφερε:

"Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να με ρωτάνε, τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, πάντα απαντούσα οτιδήποτε άλλο πέρα από δημοσιογράφος. Ποιος να μου έλεγε όμως, ότι το επάγγελμα που πάντα απέφευγα, μετά από κάποια χρόνια θα αποτελούσε τον μεγαλύτερο έρωτα και στόχο της ζωής μου και ότι το χαρτί και τα στυλό , θα γινόντουσαν προέκταση του χεριού μου.

Για να μην σας κουράζω όμως με την πολυλογία μου, ας αναλύσουμε το ” I am who I am, ” ονομάζομαι Ελευθερία Σπυράκη, είμαι γεννημένη στην Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου του 1992 και η καταγωγή μου είναι από τα πανέμορφα Χανιά. Σπουδάζω δημοσιογραφία στο εργαστήρι του Αντ1 και παράλληλα ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχω το blog μου στο οποίο μοιράζομαι τις σκέψεις μου αλλά και την άποψη μου με τον κόσμο.

Ελευθερία Σπυράκη open φωτιές

Η μεγάλη μου αδυναμία είναι το αθλητικό ρεπορτάζ και η ακόμα μεγαλύτερη ο Ολυμπιακός , άλλωστε μια είναι η ομάδα ( και δεν θέλω σχόλια) . Βέβαια κατά τα λεγόμενα των φίλων μου, το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ θα μου ταίριαζε καλύτερα , αλλά σαν γνήσια Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό παρακαλώ , πάντα κάνω του κεφαλιού μου , καλό ή κακό , θα δείξει Άλλες δυο μεγάλες αγάπες που έχω είναι τα ταξίδια και το Athens by night αλλά και by morning , δυο τομείς με τους οποίους θα ασχοληθώ στο The K-magazine και θα σας προτείνω κάθε εβδομάδα προορισμούς για ταξίδια, hot spot , αλλά και events που δεν πρέπει να χάσετε.

Τέλος ,όνειρο μου είναι να ανοίξω την δικιά μου εφημερίδα με έδρα τα Χανιά , η οποία θα διανέμεται σε όλη την Ελλάδα και θα έχει θέματα ποικίλης ύλης . Μπορεί το όνειρο μου αυτό να φαντάζει ολίγον τι χαζό ή ακόμη και τρελό τον καιρό αυτό που διανύουμε , αλλά παιδιά , όπως και να το κάνουμε, πρέπει να ονειρευόμαστε διότι >

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα χαρώ πάρα πολύ αν καταφέρω μέσω αυτών που γράφω, να ομορφαίνω , έστω και για λίγο κάποιες ώρες της ημέρας σας."