Ο ANT1 στο πλευρό των πυρόπληκτων

Υπέροχη κίνηση σε στιγμές κρίσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο ANT1 στο πλευρό των πυρόπληκτων

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο ΑΝΤ1 σε αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα μας, καθώς μέσα από μία σχετική ανακοίνωσή του τόνισε πως θα βρεθεί στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν στις πυρκαγιές.

Όπως έκαναν μέχρι στιγμής πολλοί celebrities, έτσι και ο σταθμός του Αμαρουσίου, αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά τους πυρόπληκτους.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους πυρόπληκτους

Ο ΑΝΤ1 δηλώνει την ενεργή συμπαράστασή του στους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών και αποδεικνύει με πράξεις ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς του.

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 συντάσσει τις δυνάμεις της με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» σε μια συνεργασία για την άμεση ανακούφιση και στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα. Για αυτό τον σκοπό, ο ΑΝΤ1 δημιουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για την προσφορά οικονομικής βοήθειας σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2103646005 και 2103609825.

ΑΝΤ1 ανακοίνωση φωτιές

Λόγω της επιτακτικής ανάγκης για πληροφόρηση, ο σταθμός τροποποίησε από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμά του με σκοπό την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Μέσα από ένα μαραθώνιο ανταποκρίσεων από τα πύρινα μέτωπα, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καταγράφοντας και μεταδίδοντας όλες τις εικόνες και τις εξελίξεις της πύρινης τραγωδίας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, ο ΑΝΤ1 έχει τα αντανακλαστικά και ανταποκρίνεται πάντα με όλες του τις δυνάμεις στις ανάγκες των πολιτών και στις έκτακτες καταστάσεις, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες.

Η σπουδαία κίνηση της Εθνικής Πόλο για τους πυρόπληκτους

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης, αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι ίδιοι με μια ανάρτηση τους, ανακοίνωσαν την κίνηση ανθρωπιάς που πρόκειται να κάνουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης.

Απίστευτη κίνηση από την Εθνική Πόλο για τους πυρόπληκτους