Ασύλληπτος θρήνος για την Ευρυδίκη

Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος για την Ευρυδίκη

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ευρυδίκη καθώς η τραγουδίστρια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της θείο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η Ευρυδίκη, ανέβασε μία φωτογραφία του θείου της απ' όταν ήταν νέος και τον αποχαιρέτησε με τα πιο γλυκά λόγια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πόσο δεμένη ήταν μαζί του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, έζησαν μία ακόμα πολύ μεγάλη απώλεια μιας και έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης

«Βρες χρόνο ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι - αυτό είναι το προνόμιο των Θεών». Εσύ ζούσες για την αγάπη. Αγάπησες και αγαπήθηκες πολύ. Και σαν Θεός επιστρέφεις τώρα στο σπίτι σου. Σ’ αγαπώ υπέροχε θείε Τάκη», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Λίγα λόγια για την Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη Θεοκλέους (Λεμεσός, 25 Φεβρουαρίου 1968), γνωστή ως Ευρυδίκη, είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια της pop rock μουσικής. Είναι περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη από την συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο το 1992, 1994 και 2007 με τα τραγούδια Ταιριάζουμε, Είμαι Άνθρωπος και Εγώ και Comme Ci, Comme Ça, αντίστοιχα.

Γεννήθηκε στην Λεμεσό και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Ως μαθήτρια, σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου. Όταν τελείωσε το σχολείο, πήγε στο Le Studio des Variétés στο Παρίσι όπου σπούδασε μουσική, θέατρο, χορό και Stage Performance (κινησιολογία και έκφραση προσώπου και σώματος). Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές στο Μουσικό Κολλέγιο Μπέρκλι της Βοστώνης όπου έλαβε μαθήματα αρμονίας και ενορχήστρωσης.

Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με αρκετούς τραγουδιστές και τραγούδησε σε μουσικές σκηνές ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Για Πρώτη Φορά.