Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Έχασε έναν καλό του φίλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει ο αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει έναν πολύ καλό του φίλο, τον δημοσιογράφο, Βασίλη Μπουζιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δεύτερας (9/8).

Την είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Μπουζιώτη έκανε γνωστή μέσα από μία ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, σκορπώντας θλίψη στους φίλους του γνωστού δημοσιογράφου.

«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του. Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αντίο Αγαπημένε μου Βασιλάκη.... Είναι απίστευτος αυτός ο αποχωρισμός, δεν το χωράει ο νους μου....Παιδάκι δεκάχρονο ήσουν που ερχόσουν και με βοηθούσες να καθαρίσουμε το θεατράκι μας ΑΣΚΟΣ του Ασκητικού θεάτρου να βάλουμε, τις καρέκλες στη θέση τους η μαμά σου η αγαπημένη μου Τασία σου έλεγε Σταμάτα δεν είναι αυτά για σένα τώρα.....

Ένα παιδί γεμάτο όνειρα γεμάτο αγάπη για το θέατρο που γίναμε τόσο φίλοι και συζητούσαμε συχνά για τα θεατρικά μας δρώμενα...Υπηρέτησες το θεατρο από την σκοπιά σου απαράμιλλα. Έχασες μάνα κι αδελφή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν το άντεχες... Καλό ταξίδι αγαπημένο παιδί του θεάτρου, της Επιδαύρου, των ηθοποιών.... Πόσο θα μας λείψεις....», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Σπύρος Μπιμπίλας Μπουζιώτης

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπουζιώτη

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο.

Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής.

Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr.