Η πρώην του Σάκη Κατσούλη σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή - Δείτε αποκλειστική φωτογραφία!

Και δεν είναι η Χριστίνα Κεφαλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώην του Σάκη Κατσούλη σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή - Δείτε αποκλειστική φωτογραφία!

Διατηρούσε σχέση με τον νικητή του Survivor 4, Σάκη Κατσούλη, για αρκετό καιρό, πριν από αρκετά χρόνια! Μάλιστα, πρόσφατα βγήκε και τον "άδειασε" σε συνέντευξή της λέγοντας πως είναι χειριστικός! Τώρα, έχει βρει ξανά τον έρωτα, όπως όλα δείχνουν...

Ο γνωστός τραγουδιστής και το εκρηκτικό μοντέλο έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, οι δυο τους πρόσφατα βρέθηκαν με μεγάλη παρέα στη Ρόδο και όσοι τους είδαν έκαναν λόγο για τα τρυφερά βλέμματα που αντάλλασσαν διαρκώς και το πόσο ταιριαστοί είναι!

Ο λόγος για την Έλλη Γελεβεσάκη και τον Νικηφόρο!

Έλλη Γελεβεσάκη - Νικηφόρος σχέση

Το μοντέλο, που συμμετείχε και στο «My Style Rocks» και ο τραγουδιστής έχουν φροντίσει μέχρι στιγμής να μη δίνουν τροφή για σχόλια, καθώς βρίσκονται ακόμη στην αρχή της σχέσης τους και θέλουν όσο τίποτα να την προφυλάξουν.

Και μπορεί ο τραγουδιστής να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η Έλλη Γελεβασάκη όμως έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τις σχέσεις της. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Μανίκα με τον οποίο και απέκτησε τον γιο της.

Ποια είναι η Έλλη Γελεβεσάκη

Η Έλλη Γελεβεσάκη έχει γεννηθεί στις 31 Ιουλίου 1990 και είναι 28 χρονών. Το 2010 γνώρισε τον Γιώργο Μανίκα, με τον οποίο ερωτεύεται παράφορα. Το 2013 γεννιέται ο γιός τους τον οποίο βάφτισαν Άγγελο – Ιωάννη. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρους τον βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού, Σωτήρη Σωτηρίου και Στέλλα Γιάνναρη.

Ο γιος της που απέκτησε με τον Γιώργο Μανίκα, ονομάζεται Άγγελος – Ιωάννης και το όνομα του το πήρε από τον παππού του Γιώργου και τον πατέρα της Έλλης.

Η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Γιώργος Μανίκας χώρισαν και πλέον τραβάνε χωριστούς δρόμους. Το παιδί το μεγαλώνουν και οι δυο με πολλή αγάπη είναι αυτό που τους ενώνει.