Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Η αλλαγή στο instagram της Ελπίδας Νίνου λίγο μετά τον σάλο με τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη

Ακάθεκτη, βράχος στο πλευρό του

Η αλλαγή στο instagram της Ελπίδας Νίνου λίγο μετά τον σάλο με τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη
News 10.08.2021 09:23
Από Youweekly Team

Δεν φεύγει στιγμή από δίπλα του, ακόμα και τώρα που είναι στην φυλακή. Τον στήριζε και θα τον στηρίζει μέχρι το τέλος όπως φαίνεται. Η Ελπίδα Νίνου από όταν έγιναν οι πρώτες καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

Η Ελπίδα Νίνου "σφράγισε" το προφίλ της στο instagram

Ελπίδα Νίνου σύζυγος Πέτρου Φιλιππίδη instagram

Ποια είναι στ' αλήθεια η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Ελπίδα Νίνου γεννήθηκε στον Πειραιά από Κερκυραίους γονείς και έτσι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσαν η μουσική και η αγάπη για τις τέχνες. Άρχισε από πολύ μικρή να ασχολείται με τη ζωγραφική, το σχέδιο και τον χορό. Οι σπουδές της στον χορό ξεκίνησαν παράλληλα με το σχολείο, στη σχολή χορού Ρ. Γιαννιώτη – Α .Κοσκινίδου, όπου σπούδασε, με υποτροφία, κλασικό αλλά και σύγχρονο χορό.

Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε προετοιμασία για να δώσει στη Σχολή Καλών Τεχνών, γρήγορα όμως μετάνιωσε, αφού την κέρδισε ο χορός. Αποφάσισε να δώσει στην Κρατική Σχολή Χορού το 1981, και ήταν μία από τους 18 που επέτυχαν σε σύνολο 250 υποψηφίων. Κατά τα χρόνια της σχολής δεν περιορίστηκε στις σπουδές της, αλλά συμμετείχε και σε πολιτιστικούς συλλόγους, όπως η Κινηματογραφική Λέσχη και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πειραιά.

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου φυλακές

To 1984 ήταν μέσα στους εννέα που αποφοίτησαν τελικά από την Κρατική Σχολή Χορού και συνέχισε τις σπουδές της συμμετέχοντας σε σεμινάρια σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω στις τεχνικές Martha Graham, Jose Limon, Character, Contact, jazz, flamengo, κ.ά. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου του συστήματος Orff, όπως και κάθε απόφοιτος της Κρατικής.

Το 1985, αμέσως μετά την αποφοίτησή της από την Κρατική Σχολή Χορού, παρακολούθησε για έναν μήνα σεμινάρια χορού στο Λονδίνο, στη Βασιλική Ακαδημία Χορού. Ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, αρχικά ως καθηγήτρια, για 15 χρόνια στη σχολή από την οποία και η ίδια ξεκίνησε αλλά και σε άλλες, ενώ συμμετείχε σε διάφορες χορευτικές παραστάσεις στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Έχει διδάξει στις δραματικές σχολές Θεατρικό Εργαστήρι του Κώστα Καζάκου και στον Ίασμο του Σταύρου Δελλή. Το 1991 ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Φωκά Ευαγγελινό, ως βοηθός του και χορεύτρια στο θέατρο, στις επιθεωρήσεις «Φιέστα κι άστα» (θέατρο Βέμπο) και «Πόθεν αίσχος» (θέατρο Παρκ) και στην τηλεόραση στα τηλεοπτικά σόου «Ciao», «Bravo» και «Bravissimo».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη: Πως προσέγγισε ο Πέτρος Φιλιππίδης την σύζυγό του όταν πρωτογνωρίστηκαν

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι του ψιθύρισε στο αυτί η σύζυγός του πριν φύγει από τις φυλακές

Share