Όναρ: Πόσο κοστίζει την βραδιά η πιο ακριβή βίλα στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Το κλικ με δική σας ευθύνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όναρ: Πόσο κοστίζει την βραδιά η πιο ακριβή βίλα στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγος της Ματέο Παντζόπουλος πριν από αρκετό καιρό πήραν επιχορήγηση ένα εξωφρενικό ποσό για να χτίσουν πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία.

Η αισθητική τους είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο. Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου.

Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Ελένη Μενεγάκη ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχειο Άνδρος

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στην πιο ακριβή βίλα του Όναρ

Επειδή καλοκαίρι έχουμε και σίγουρα αν επισκεφθείς την Άνδρο θα σε ενδιέφερε να μείνει στο ξενοδοχείο της Ελένης πρέπει να σε... προειδοποιήσουμε πως μια από τις πιο ακριβές βίλες του συγκροτήματος μπορεί να κοστίζει το βράδυ 560 ευρώ, όπως αναγράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του Όναρ.

Όναρ μενεγάκη ξενοδοχειο λεφτά

Η μεγάλη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει ο Ματέο Παντζόπουλος για το ξενοδοχείο του στην Άνδρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή, για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.