Ανθρώπινη κίνηση από την Ελευθερία Ελευθερίου για τους πυρόπληκτους

Η συγκινητική ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανθρώπινη κίνηση από την Ελευθερία Ελευθερίου για τους πυρόπληκτους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη πρωτοβουλία που πήρε προκειμένου να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τους πυρόπληκτους.

Όπως και ο Γιώργος Σαμπάνης, έτσι και Ελευθερία Ελευθερίου, εξήγησε πως μέρος της αμοιβής της από τις εμφανίσεις της, θα διατεθεί στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Όλοι μαζί. Ο καθένας προσφέρει ό, τι μπορεί και όπως μπορεί.

Μέρος της δική μου αμοιβής θα διατεθεί στις πυρόπληκτες οικογένειες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ελευθερία Ελευθερίου φωτιές

Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαθέτει την αμοιβή του για τους πυρόπληκτους

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση για μία απόφαση που πήρε προκειμένου να βοηθήσει με τον τρόπο του, τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως έχουν κάνει πολλοί celebrities μέχρι στιγμής, έτσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρήκε τον τρόπο να συνδράμει για να χτιστούν ξανά τα όνειρα των ανθρώπων που χάθηκαν μέσα στις φλόγες.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Μαζί με τους συνεργάτες μου και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωτάρα της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς ενώ η επιχείρηση "Nava Seaside" θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας ο οποίος διαγνώσθηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.

Κωνσταντίνος Αργυρός», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.