Γάμος Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Έκλεψε την παράσταση η μητέρα του γαμπρού - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κομψότατη μέσα στο σύνολό της η Φιλαρετή Κομνηνού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γάμος Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Έκλεψε την παράσταση η μητέρα του γαμπρού - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ήταν ο γάμος του καλοκαιριού! Δύο νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και όλες οι «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το «παρών». Μία απ' τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς, η Δανάη Μιχαλάκη, ντυνόταν νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της και συναδέλφου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, και ο φακός του You ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σύρο, για να καταγράψει τα πάντα. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησαν να φτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, με τη λίστα να περιλαμβάνει όλο το καστ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Όπως προστάζει το έθιμο, ο γαμπρός περίμενε από νωρίς μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπινά στη Ντελαγκράτσια, όπου έγινε ο γάμος. Η Δανάη Μιχαλάκη έφτασε κατά τις 18:40 με... θόρυβο, αφού οι κόρνες απ' το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια δεν σταμάτησαν να χτυπούν στον δρόμο, και ανέβηκε τα σκαλιά συνοδευόμενη από τον πατέρα της, τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Γάμος Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου περιοδικό YOU

Με ένα πλατύ χαμόγελο την... παρέδωσε στον Γιώργο Παπαγεωργίου και οι δύο μελλόνυμφοι ετοιμάζονταν να υπογράψουν την αρχή μία νέας ζωής μαζί. Ίσως το ωραιότερο δώρο για την «Άγρια Μέλισσα» που εκείνη τη μέρα γιόρταζε τα γενέθλιά της και έλαμπε στο PinoDiLoto νυφικό της. Τον γάμο τέλεσε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτική σύμβουλος, κ. Ειρήνη Δράκου, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο κολλητός της φίλος, Γιώργος Παυλάκης.

Λαμπερές εμφανίσεις στον γάμο Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Ο «παπα-σέλφι» Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στο πρώτο πηγαδάκι των καλεσμένων μαζί με τον «Γιάννο» Ιωάννη Αθανασόπουλο, την «Πηνελόπη» Μαρία Πετεβή, τον «καφετζή» Αλέξανδρο Καλπακίδη, τον «κουρέα» Γιώργο Ηλιόπουλο, τον «Μπάμπη» Γιάννη Βασιλώττο, τον «Αχιλλέα» Στάθη Κόικα, τη «Σοφούλα» Βίκυ Διαμαντοπούλου και τον «Φανούρη» Κωνσταντίνο Δανίκα.

Αμέσως μετά έφτασε η μητέρα του γαμπρού και καταξιωμένη ηθοποιός, Φιλαρέτη Κομνηνού, για να ακολουθήσουν οι τηλεοπτικές αδερφές της νύφης, Μαρία Κίτσου, που δεν έφυγε απ' το πλευρό του «δασκάλου», Δημήτρη Γκοτσόπουλου, και η Έλλη Τρίγγου μαζί με τον «Κωνσταντή», τον Γιάννη Κουκουράκη. Δεν μπορούσε να λείπει και ο... τελευταίος Σεβαστός που δεν αναφέρθηκε μέχρι στιγμής, ο Αναστάσης Ροϊλός, μαζί με τη σύντροφό του, Εριέττα Μανούρη.

Γάμος Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου Φιλαρετή Κομνηνού
Κομψότατη και άκρως συγκινημένη η Φιλαρετή Κομνηνού

Γάμος Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου Έλλη Τρίγγου
Γιάννης Κακουράκης και Έλλη Τρίγγου έφτασαν μαζί στην τελετή

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ