Γιώργος Κόρομι - αποκλειστικό: "Μου είχαν προσφέρει πενταψήφιο ποσό για να κάνω στοματικό"

"Θυμάμαι μου είχαν πει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κόρομι - αποκλειστικό:

Μία κουβέντα μαζί του και θα καταλάβεις πως γεννήθηκε για το «Survivor». Ήταν ο μοναδικός παίκτης που όχι μόνο άντεξε 7 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ήθελε κι άλλο! Ο Γιώργος Κόρομι αποκαλύπτει σκηνικά που δεν έπαιξαν στην τηλεόραση, απαντάει σε όσους τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Τριαντάφυλλο και μας ξεναγεί στις νύχτες του, που αποδείχτηκαν πιο δύσκολες από το reality επιβίωσης.

Επιστροφή στην πραγματικότητα και στο μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας, το «Fontana». Αυτή τη στιγμή εξετάζει τις προτάσεις που του έχουν κάνει και σκέφτεται σοβαρά την επόμενή του κίνηση, είτε στο επιχειρείν είτε στην τηλεόραση. Ο «Κόρο» είναι εδώ και βρίσκεται στα καλύτερά του.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στο περιοδικό YOU

Γιώργος Κόρομι περιοδικό YOU

Με τι ήθελες να ασχοληθείς όταν ήσουν μικρός;

Έχω κάνει πολλές δουλειές. Πριν ακόμα τελειώσω τη γραφιστική, έχω φτιάξει μακέτες, αργότερα έκανα εφαρμογές βινυλίου σε αυτοκίνητα, έχω φτιάξει περίπτερα, έχω κάνει service σε ταβέρνα, έχω δουλέψει σε ασφάλεια προσώπων για τρία χρόνια, αργότερα πήγα στις Ειδικές Δυνάμεις και τελικά δούλεψα ως μπάρμαν στη Μύκονο για αρκετά χρόνια. Έτσι έβαλα χρήματα στην άκρη, για να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση το 2014. Παράλληλα έκανα μόντελινγκ από πέντε ετών σε παιδικές διαφημίσεις και φωτογραφίσεις για καταλόγους. Έχω παίξει και σε video clip του Διονύση Σαββόπουλου. Όταν είχα πάει στο casting με ρώτησαν τι μουσική ακούω, τους είπα «Ξένα rock» και είχε τσαντιστεί η μάνα μου (γελάει).

Ως μοντέλο και μπάρμαν σού είχαν κάνει ανήθικες προτάσεις;

Άπειρες. Ευτυχώς, όχι τόσο στο μόντελινγκ, αν και νομίζω πως γι’ αυτό με σταμάτησε η μητέρα μου στα 15 μου, επειδή γνώριζε πως ήταν περίεργος ο χώρος. Ως μπάρμαν είχα πολλές ανήθικες προτάσεις, αν και δεν γινόταν με μεγάλη συχνότητα, γιατί γενικά κρατάω αποστάσεις, παρότι είμαι κοινωνικός και χαμογελαστός.

Πόσο ήταν το υψηλότερο χρηματικό ποσό που σου έχουν προσφέρει για σεξ;

Δεν έφτανα σε σημείο να συζητάω το ποσό. Θυμάμαι όμως ότι μου είχαν προσφέρει σχεδόν πενταψήφιο ποσό, και μόνο για στοματικό. Μου είπε «Δεν θα κάνεις κάτι, εγώ θα κάνω όλη τη δουλειά, αν θες κλείσε και τα μάτια». Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα. Αν έπαιρνα αυτά τα χρήματα, σε κάποιο χρονικό διάστημα θα τα είχα ξοδέψει, όμως η ανάμνηση αυτή δεν θα έσβηνε ποτέ. Δεν θα μπορούσα να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου και να κοιμηθώ τα βράδια, γιατί μία ζωή θα το σκεφτόμουν. Το σημαντικότερο για μένα στη ζωή είναι να νιώθεις περήφανος γι’ αυτά που έχεις κάνει.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Περισσότερες δηλώσεις στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ