Κατερίνα Καραβάτου: Ποια είναι τα τέσσερα πρόσωπα που θα την ακολουθήσουν στο Mega;

Δεν το περιμένετε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Ποια είναι τα τέσσερα πρόσωπα που θα την ακολουθήσουν στο Mega;

Σαν "βόμβα" έσκασε το γεγονός πως η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα συνεχίσει πλέον στο Star με την γνωστή εκπομπή σε όλους «Στην φωλιά των Κου - Κου».

Η ίδια αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Η ίδια πλέον και έπειτα από το δελτίο τύπου του Mega φαίνεται πως πρόκειται να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το συγκεκριμένο project που θα δούμε από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα θυμίζει πάνω κάτω τη «Φωλιά των Κου - Κου» καθώς θα είναι ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι το πρώτο πρόσωπο το οποίο θα είναι δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου. Πάντως φαίνεται πως κι άλλα άτομα από το Star πρόκειται να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, σε συζητήσεις βρίσκεται η Νάντια Ρηγάτου η οποία ήταν την πρώτη σεζόν της «Φωλιάς των Κου Κου». Επιπλέον στο δυναμικό φαίνεται πως θα προστεθούν κι άλλα δύο άτομα, ο δημοσιογράφος Αρτ Αντιμιάν αλλά και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σταματόπουλος. Τέλος, ένα πρόσωπο κλειδί είναι και η Έλενα Χριστοπούλου την οποία είχαμε δει στον ΣΚΑΪ.

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για την νέα της συνεργασία με το Mega

Η πρώην παρουσιάστρια του Star ανακοίνωσε επίσημα πως πλέον ανήκει στο δυναμικό του Mega. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και την επίσημη ανακοίνωση στην οποία καλωσορίζει την παρουσιάστρια.

Η γνωστή παρουσιάστρια με πολύ μόχθο κατάφερε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση καθώς αγαπήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές στην πρωινή ζώνη όπου βρισκόταν τόσα χρόνια.

Αυτή τη φορά πρόκειται να την δούμε ξανά σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί. Η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε χαρακτηριστικά έπειτα από τα χαρμόσυνα νέα:

«Θυμάστε που τα λέγαμε και με ρωτούσατε που θα τα πούμε από Σεπτέμβρη; Και εγώ σας έλεγα υπομονή να πάει αρχές Αυγούστου και θα σας πω. Ε, ήρθαν οι πρώτες μέρες του Αυγούστου. Οπότε με πολύ πολύ μεγάλη χαρά θέλω να σας πω ότι θα τα λέμε στο Mega από τον Σεπτέμβρη, το Mega το καλό. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου