Γκοτσόπουλος και Κίτσου μαζί στον γάμο της Μιχαλάκη - Με βεραμάν φόρεμα η "Λενιώ"

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πάρτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γκοτσόπουλος και Κίτσου μαζί στον γάμο της Μιχαλάκη - Με βεραμάν φόρεμα η

Ενώ δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν η κοινή τους εμφάνιση στον γάμο της Μιχαλάκη φούντωσε τις φήμες της σχέσης τους ξανά! Η Μαρία Κίτσου δεν γινόταν να λείπει από την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της...μέλισσάς της κι εννοείται πως το παρόν έδωσε στο πλευρό της και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Απλή, λιτή μα πανέμορφη μέσα στο βεραμάν φόρεμά της που συνδύασε με σανδάλια στάθηκε δίπλα στον "Λάμπρο" ο οποίος ανέπνεε μια νησιώτικη αύρα με την στιλιστική επιλογή του.

Η εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου στο πλευρό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Γάμος μιχαλάκη πάρτι
Γάμος Μιχαλάκη

Αρραβωνιάστηκαν κρυφά Κίτσου - Γκοτσόπουλος;

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να το κρύψουν, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Σκόπελο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, κι απόλαυσαν τις πρώτες τους διακοπές για φέτος το καλοκαίρι. Μόνο που αυτές οι διακοπές ήταν ξεχωριστές από τις άλλες καθώς το ζευγάρι φαίνεται να επισημοποίησε την σχέση του.

Οι αναφορές ότι ανάμεσα στην Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία ή συνεργασία ξεκίνησαν λίγο πριν από το περσινό Πάσχα και ουσιαστικά δεν διαψεύσθηκαν από κανέναν. Μάλιστα απόλαυσαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Κίτσου - Γκοτσόπουλος Άγριες Μέλισσες αραββώνας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουμε ένα καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε Λενιώ και Λάμπρο, το οποίο μάλιστα δεν θα αργήσει να φτάσει και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι απόλαυσε ήρεμες στιγμές στην Σκόπελο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και των γυρισμάτων. Βρίσκονταν ήδη τρεις ημέρες στο νησί κι όσοι τους είδαν είχαν να λένε για το πόσο φιλικοί ήταν με τον κόσμο αλλά και το πόσο ερωτευμένοι, αφού δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία στο νησί, μακριά από όλους και όλα να επισημοποιήσει την σχέση του και να αλλάξει βέρες.

Πρόκειται για έναν συμβολικό αρραβώνα, μια κίνηση που σίγουρα θα επαναληφθεί και στην Αθήνα, μπροστά σε πολλούς φίλους και συγγενείς, αλλά προς το παρόν θέλησαν να την κάνουν μόνο για τους δυο τους...