Από ηθοποιός έγινε πιλότος - Αγνώριστη σήμερα η Ιζαμπέλα Κογεβίνα

Απίστευτο φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από ηθοποιός έγινε πιλότος - Αγνώριστη σήμερα η Ιζαμπέλα Κογεβίνα

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα αποτελεί διαχρονικά έναν... έρωτα του ανδρικού κοινού από τις σειρές, όπου έπαιζε στην τηλεόραση, αλλά σήμερα κάθε άλλο παρά με την ηθοποιία ασχολείται. Η ίδια έκανε πρόσφατα ένα νέο βήμα, καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τα ταξίδια και τα αεροπλάνα και να φορέσει τη στολή του πιλότου.

Ενθουσιάζοντας τους followers της, η Ελληνίδα ηθοποιός και πλέον πιλότος ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά τη στολή της και να χαμογελά χαρούμενη στον φακό, καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της, μαζί με ορισμένους συναδέλφους της που επίσης έχουν αποχωρήσει από τα φώτα.

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU την περίοδο που διάβαζε και δούλευε σκληρά για να περάσει τις εξετάσεις, είχε τονίσει ότι ήταν ένα παιδικό της απωθημένο να γίνει πιλότος. Η ίδια πετούσε για χρόνια, καθώς έχει πάρει εδώ και χρόνια ερασιτεχνικό δίπλωμα, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν από παιδί και να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά.

Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε ότι σε αυτήν την απόφαση την οδήγησε και η οικονομική αστάθεια στον χώρο της υποκριτικής την περίοδο της κρίσης και η αναζήτησή της για κάτι πιο σταθερό.

Η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε μια φράση του Ραλφ Ουάλντο Έμερσον, που συνοψίζει άψογα την απόφασή της και το νέο της επαγγελματικό βήμα: «Από τη στιγμή που παίρνεις μία απόφαση, το σύμπαν συνωμοτεί για να την κάνεις πραγματικότητα».

Δείτε φωτογραφίες της στο Athensmagazine.gr