Παρασκευή Κερασιώτη: Κολάζει το Instagram με την τοπλες φωτογραφία της

«Έριξε» το διαδίκυο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παρασκευή Κερασιώτη: Κολάζει το Instagram με την τοπλες φωτογραφία της

Την Παρασκευή Κερασιώτη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» στο Star όπου αναμφίβολα άφησε το δικό της στιγμή καθώς η απήχηση που έχει πλέον είναι τεράστια παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει.

Μάλιστα, πριν από καιρό είχε δημιουργηθεί ένας μεγάλος ντόρος για την ίδια καθώς αποφάσισε να δουλέψει στην Μύκονο ως σερβιτόρα προκειμένου να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

Φυσικά αυτό δεν την σταματά στο να κυνηγά τα όνειρά της καθώς η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει κανονικά στον χώρο του μόντελινγκ. Η Παρασκευή Κερασιώτη παραμένει αρκετά ενεργή στο instagram, έτσι η ίδια δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές ή από τις δουλειές της ως μοντέλο.

Αυτή τη φορά η Παρασκευή ποσταρε άλλη μια φωτογραφία και όπως ήταν αναμενόμενο κόλασε το Instagram. Η ίδια δεν δίστασε να στείλει και το δικό της μήνυμα μιας και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφία: «Αγαπήστε το σώμα σας, αγαπήστε τον εαυτό σας, είστε μοναδικοί».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

GNTM 3 - Παρασκευή: Το πραγματικό ύψος, η ηλικία και η καταγωγή της

Είναι τσιγγάνα και στο παρελθόν έχει βιώσει το ρατσισμό, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Ποια είναι η ηλικία της και τι δεν γνωρίζουμε για το παρελθόν της;

Η Παρασκευή κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο σπίτι του GNTM πήρε τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς. Στόχος της όταν ξεκίνησε η συμμετοχή της ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος.

Motto: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Παρασκευή Κερασιώτη. Μένω στην Πάτρα με την οικογένειά μου και είμαι τσιγγάνα. Έχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου, ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Έχω ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά μου πριν πολλά χρόνια . Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ζούμε κανονικά στα σπίτια μας και σχολείο έχουμε πάει, και δεν παντρευόμαστε από μικρές. Είναι ένα έθιμο των τσιγγάνων αυτό, το ότι παντρεύονται από μικρές. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει και στη δική μου οικογένεια δεν παντρευόμαστε από μικρές.

Το GNTM για μένα είναι μια πρόκληση να δείξω σε όλους ότι μπορούμε και εμείς οι τσιγγάνοι να καταφέρουμε τα πάντα και ότι έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορεί να είναι το επόμενο next top model μια τσιγγάνα. Κατά την είσοδό της στους κριτές η Καγιά σχολίασε την εξωτική ομορφιά της και ότι μοιάζει με την Ποκαχόντας. Η Παρασκευή τελείωσε φέτος το σχολείο και αποφάσισε να έρθει στο GNTM για να της δοθεί η ευκαιρία να δείξει το δυναμισμό της, να τα δώσει όλα και να γίνει όσο καλύτερη μπορεί.

Η Παρασκευή πήρε τέσσερα ΝΑΙ. Είναι 19 ετών και έχει ύψος 1,74.