Χριστίνα Κοντοβά: Η φωτογραφία με την κόρη της και το ηχηρό μήνυμα για τις φωτιές

Συγκίνησε με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Η φωτογραφία με την κόρη της και το ηχηρό μήνυμα για τις φωτιές

Μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση θέλησε να κάνει η Χριστίνα Κοντοβά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φωτογράφισε την κόρη της και έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας.

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ουγκάντα μαζί με την μικρή Έιντα και έτσι δε θα μπορούσε να μην κάνει το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο για την τεράστια καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα.

Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία η κόρη της έχει απλώσει το χεράκι της και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της προστασίας του πλανήτη μας.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

«Αγγίξτε απαλά. Πλανήτης Γη», έγραψε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η φωτογραφία του Τζώνη Καλημέρη με την μικρή Έιντα

Η Χριστίνα Κοντοβά τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Εϊντά. Ύστερα από τις διαδικασίες υιοθεσίας που ξεκίνησε, πρόκειται να ολοκληρωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο. (Δείτε εδώ φωτογραφίες και θα λιώσετε με την κορούλα της)

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι.

Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Μάλιστα και οι δυο ταξίδεψαν και πάλι στην Ουγκάντα έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα στην Εϊντά. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media της Χριστίνας Κοντοβά.

Ταξίδι για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της