Δέχθηκε μήνυση από εκκλησιαστικό site η Έλενα Ακρίτα

«Επειδή αναρωτιέστε που είναι η εκκλησία αυτές τις δύσκολες στιγμές...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέχθηκε μήνυση από εκκλησιαστικό site η Έλενα Ακρίτα

Μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα για τις φωτιές και την προσφορά της εκκλησίας στους πυρόπληκτους, ήταν αρκετή για να δεχθεί μήνυση από εκκλησιαστικό site.

Η Έλενα Ακρίτα, όπως πάντα συνηθίζει να κάνει, σχολίασε την επικαιρότητα μέσα από τα social media της και εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό απολύθηκαν 5.000 πυροσβέστες ενώ προσλήφθηκαν 4.000 παπάδες.

Η ανάρτηση για την οποία δέχθηκε μήνυση η Έλενα Ακρίτα

«Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες κα προσλάβατε περίπου 4.000 παπάδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω από τις στάχτες τους», έγραψε η δημοσιογράφος στο Facebook της στις 7/8.

Έλενα Ακρίτα ανάρτηση εκκλησία

Λίγο αφού η Έλενα Ακρίτα έλαβε τη μήνυση, επέστρεψε με μία νέα ειρωνική ανάρτηση για την εκκλησία.

«Επειδή αναρωτιέστε που είναι η εκκλησία αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας, να σας πω εγώ πού είναι. Κάνει μήνυση σε μένα μέσω του Εκκλησία online - ekklisiaonline.gr για αυτό που έγραψα»

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το site, ekklisiaonline, η μήνυση κατατέθηκε «για προτροπή σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων.

To «καρφί» της Έλενας Ακρίτα για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Σούσουρο είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό η αποκλειστική συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό YOU, όπου για πρώτη φορά τάχθηκε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορούνταν από γυναίκες του χώρου για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό!

Εχθές, το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός με δικαστική απόφαση κρίθηκε προφυλακιστέος και η Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος με τον αιχμηρό λόγο, προέβη σε μία ανάρτηση "καρφί".

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» έγραψε και τα σχόλια έπεσαν βροχή.