Νέα παραίτηση από το Open

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα παραίτηση από το Open

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Open, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας του με την διευθύντρια προγράμματος, Μαρία Σαγανά, η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σταθμό.

Υπενθυμίζουμε πως αυτές τις μέρες, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης για την κάλυψη των πυρκαγιών.

Η ανακοίνωση του Open για τη Μαρία Σαγανά

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει επίσημα την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά από τη “Διεύθυνση Προγράμματος” και την ευχαριστεί για τη συνεργασία και προσφορά της».

Μαρία Σαγανά παραίτηση Open

«Ράγισε καρδιές» ο ρεπόρτερ του Open - «Είδαμε τους ανθρώπους να κάθονται σαν φαντάσματα...»

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από την Εύβοια και από όλα όσα άφησε πίσω της η φωτιά που κατέστρεψε το νησί όλες αυτές τις μέρες. Το συνεργείο του Open, βρέθηκε και πάλι στο σημείο και κατέγραψε τις δραματικές εικόνες.

Λίγες μέρες, μετά το συγκλονιστικό ανθρώπινο στιγμιότυπο της Ευλαμπίας Ρέβη με τον ηλικιωμένο άνδρα, το Open, προσφέρει μία ακόμα συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

«Αντικρίζοντας το σκηνικό λυγίσαμε, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, να συνεννοηθούμε μεταξύ μας ... Είδαμε τους ανθρώπους να κάθονται σαν φαντάσματα, είδαμε εδώ τη γαλανόλευκη σημαία μας να στέκει και να κυματίζει…

Ο κόσμος μας κοιτούσε, δεν είχε όρεξη να μιλήσει, με τα μάτια πλέον μιλάει ο κόσμος… με τα μάτια μπορεί να αποτυπώσει το κομμάτι που μένει για να το πάρει μαζί του στο υπόλοιπο της ζωής του και… το καμένο που είναι ο εφιάλτης και έχει τα πολλά γιατί…», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ασημακόπουλος.

TAGS