Σπάνιες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον πατέρα του

Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνιες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον πατέρα του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με τον πατέρα του, προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια βλέπουμε στιγμιότυπα μαζί με μέλη της οικογένειάς του, ενώ δεν ανέβασε τίποτα από τον γάμο του αδερφού του.

Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να ευχηθεί δημόσια στον μπαμπά του με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον πατέρα του

«Ακόμα και αν μεγαλώσω, ότι και να μου συμβεί, όπως και αν είμαι, οτι και αν γίνω, οτι και αν σκεφτώ να κάνω ακόμα και αν τα καταφέρνω ή χαθούνε όλα … ξέρω οτι ήσουν, είσαι και θα είσαι εκεί για μένα και την οικογένεια!!! Χρόνια σου πολλά father!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η απίστευτη ιστορία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αργυρού - Ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο όμορφους και ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ανοδική πορεία. Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία, καθώς δουλεύει σκληρά και έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ την οικογένειά του, την οποία αγαπά πολύ, και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να τον αφιερώνει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άλλα δύο αδέλφια, την Κατερίνα και τον Παύλο. Οι τρεις τους γεννήθηκαν το 1986 και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο γνωστός τραγουδιστής, στις εκπομπές «Όλα» και «Dot» αντίστοιχα.