Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιώργος Κόρομι καταγγέλλει τον Αλέξη Παππά 1 μήνα μετά το τέλος του Survivor 4

Τι συνέβη - Όλο το ιστορικό

Ο Γιώργος Κόρομι καταγγέλλει τον Αλέξη Παππά 1 μήνα μετά το τέλος του Survivor 4
News 12.08.2021 07:25
Από Youweekly Team

Ο Αλέξης Παππάς... κοιμάται - στο κρεβάτι του Bachelor κι όχι μόνος - και η τύχη του δουλεύει! Ο Γιώργος Κόρομι παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη και μεταξύ άλλων κατήγγειλε ένα περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες μεταξύ αυτού, του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά!

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στο περιοδικό YOU

 Γιώργος Κόρομι Αλέξης Παππάς περιοδικό YOU

Γιατί δεν έδωσες ψάρι στον Τριαντάφυλλο; Ήταν κάποιο είδος τιμωρίας;

Δεν είναι παιδάκι για να τον τιμωρήσω, είναι ένας άνθρωπος 44 ετών. Ήταν ουσιαστικά μία επιβράβευση για τα παιδιά που βοηθούσαν στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Τριαντάφυλλος, πέρα απ’ το γεγονός ότι δεν με σεβόταν και με έβριζε, όπως και πολλά άτομα της ομάδας μας, δεν βοηθούσε καθόλου και δεν ήταν ούτε πρόθυμος. Αν έβλεπε ο κόσμος γενικά τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, θα καταλάβαινε απόλυτα αυτό που έκανα. Επιλογή του ήταν να κρατήσει αυτήν τη στάση. Και δεν είναι ότι τον άφησα νηστικό, είχε τις προμήθειες της εβδομάδας, που ήταν αρκετές για να επιβιώσει ο καθένας μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το έχω μετανιώσει.

Έγινε κάποιος τσακωμός που δεν είδαμε;

Ναι, είχε γίνει ένας έντονος τσακωμός με τον Αλέξη Παππά. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον Τριαντάφυλλο, του ζητούσα να παραδεχτεί ορισμένα πράγματα που είχε αναφέρει και εκείνος πάντα άλλαζε θέμα. Αυτό το πήρε ο Αλέξης Παππάς και το... δεκαπλασίασε στο συμβούλιο. Δεν ξέρω αν το έκανε από στρατηγική επειδή είναι ηθοποιός ή αν είναι έτσι ως άνθρωπος, αλλά σίγουρα το έκανε πολύ καλά. Έβγαλε πολύ κόσμο εκτός εαυτού, όπως έβγαλε κι εμένα τότε. Κρατήθηκα εκείνη τη στιγμή, μετά το συμβούλιο πήγαμε να «αρπαχτούμε» και με ηρέμησε η παραγωγή.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Κόρομι - αποκλειστικό: "Μου είχαν προσφέρει πενταψήφιο ποσό για να κάνω στοματικό"

"Καυτό" backstage βίντεο από την συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στο περιοδικό YOU

Share