Super Κική: Κατέγραψε σοκαριστικό περιστατικό με άνδρα να αυνανίζεται στο κέντρο της Αθήνας

Το Instagram κατέβασε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κική: Κατέγραψε σοκαριστικό περιστατικό με άνδρα να αυνανίζεται στο κέντρο της Αθήνας

Η Super Κική κατέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια είναι ένα αρκετά διάσημο πρόσωπο ιδιαίτερα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media όπου συνήθως εκεί την βλέπουμε να αυτοσαρκάζεται.

Μάλιστα το ευρύ κοινό την γνώρισε και μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show».

Η Super Κική, την ώρα που πήγαινε προς το σπίτι της, κατέγραψε με το κινητό της έναν άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν μέσα στο αμάξι του. Η ίδια δεν δίστασε να καταγράψει τις πινακίδες του αυτοκινήτου αλλά και να τον καταγγείλει στην αστυνία.

Στην αρχή είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα και για εμένα που έχουν δει τα μάτια μου πέντε πράγματα ήταν πάρα πάρα πολύ σοκαριστικό. Φοβήθηκα πάρα πολύ μην με πατήσει την ώρα που είδε ότι τον τραβάω, γιατί άνετα θα μπορούσε να το κάνει».

Λίγο αργότερα το Instagram κατέβασε το βίντεο της με αποτέλεσμα η ίδια με νέα Instagram stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, εξήγησε τι συνέβη.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Super Κικής

Αγανακτισμένη η Super Κική με τις φωτιές

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Κική Λιτσάκη, ή όπως την γνωρίζουν οι περισσότεροι, Super Κική. Αφορμή για το ξέσπασμα της στάθηκε η φωτιά στην Βαρυμπόμπη, που απειλεί σπίτια, ζωές αλλά και κοντινούς οικισμούς.

Η γνωστή κωμικός πολλές φορές χρησιμοποιεί τα social media προκειμένου να εκφράσει ανοιχτά και χωρίς φόβο την άποψη της για διάφορα θέματα, είτε με χιουμοριστικό είτε με αιχμηρό τρόπο.

Έτσι έκανε και τώρα, όπως πολλοί ακόμα (πχ. η Ρούλα Κορομηλά), με αφορμή τις φωτιές που καθημερινώς σημειώνονται στην Ελλάδα.

Η Κική λοιπόν προχώρησε σε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια μέσα σε όλα να αναφέρει ότι με όλα αυτά που γίνονται, ντρέπεται για την καταγωγή της.

Η ανάρτηση της Super Κική

 Αγανακτισμένη η Super Κική με τις φωτιές