Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επέστρεψε στον αέρα το Καλοκαίρι #NOT - Βαρύ το κλίμα και το "καλημέρα" της Τσολάκη

"Αυτές τις δύσκολες ημέρες..."

Επέστρεψε στον αέρα το Καλοκαίρι #NOT - Βαρύ το κλίμα και το
News 12.08.2021 10:19
Από Youweekly Team

«Καλημέρα, όσο καλή μέρα μπορεί να είναι αυτή η μέρα για 10η μέρα η κατάσταση στην χώρα μας είναι πάρα πολύ περίεργη. Η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε όλους αυτούς που περάσαν όλη αυτή την εθνική τραγωδία τόσο δύσκολα, η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε αυτούς που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

10η μέρα σήμερα οι πυροσβέστες δίνουν την δική τους μάχη με τις αναζωπυρώσεις ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Μπορεί να βοήθησαν και λίγοι οι χθεσινές βροχούλες και όλοι κάναμε την προσευχή μας όταν είδαμε την βροχή και είπαμε παναγία μου να βρέξει και στην Εύβοια, στην Αθήνα και να μην έχουμε τέτοια συμβάντα. Στις δύσκολες αυτές ημέρες ο ρόλος της ψυχαγωγίας είναι περίεργος και περίεργα νιώθουμε και εμείς σήμερα, σε πρώτο ρόλο είναι η ενημέρωση και μετά είναι η ψυχαγωγία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής Καλοκαίρι NOT, μετά από 6 ημέρες "διαλείμματος".

Με όλες αυτές τις εξελίξεις στην Ελλάδα λόγω πυρκαγιών η εκπομπή της είχε παγώσει για αρκετές μέρες και στη θέση αυτής έπαιζε η "Ώρα Ελλάδος" ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για το τι συμβαίνει στα μέτωπα κάτι το οποίο τώρα θα κάνει και η Ελένη Τσολάκη από την δική της εκπομπή.

Στο πρωινό του OPEN την επόμενη σεζόν η Ελένη Τσολάκη;

Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε πρόσφατα μια εφ' όλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες tv και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στη τηλεόραση.

Ισχύει ότι το συμβόλαιό σου με το σταθμό είναι διετές και ένας από τους βασικούς του όρους αφορά την παρουσίαση ενός τηλεοπτικού πρότζεκτ για την ερχόμενη σεζόν;

Ακριβώς! Έχουμε κάνει μια ολοκληρωμένη συμφωνία για διετή συνεργασία με το σταθμό. Από την πρώτη στιγμή, αισθάνθηκα την εμπιστοσύνη και την αγάπη απέναντι στο πρόσωπό μου. Με χαροποιεί πολύ το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Είναι πιθανόν, δηλαδή, με τη δεδομένη σχεδόν μετακίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον ΑLΡΗΑ τον Σεπτέμβριο, να αναλάβεις εσύ πλέον την πρωινή εκπομπή του σταθμού;

Εγώ προσφέρω όλη μου την ενέργεια, τη χαρά και τη δημιουργικότητα στο «Καλοκαίρι #not». Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι θα γίνει μετά. Ό,τι όμορφο έρθει είναι καλοδεχούμενο. Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητά μου είναι να κρατήσουμε δροσερή συντροφιά στον κόσμο τους επόμενους μήνες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλοκαίρι Not: Ήταν να πάει καλεσμένη αύριο αλλά ακύρωσε τελευταία στιγμή την Τσολάκη

Αμακιγιάριστη φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη στο Instagram

Share