Έφυγε από την ζωή η Νινή Τζάνετ - Η αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου

Σε ηλικία 86 ετών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έφυγε από την ζωή η Νινή Τζάνετ - Η αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου

Σε ηλικία μόλις 86 ετών η Νινή Τζανέτ η οποία είναι η μικρότερη αδελφή του Αλέκου Τζαντόπουλου άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Δευτέρα 9/8 χωρίς να το μάθει κανείς.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον γιο της, Γρηγόρη Αποστολίδη όπου μίλησε στην «Espresso». Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε μια τέτοια μητέρα. Ήταν τόσο σπουδαία γυναίκα που έμεινε χήρα πολύ νέα και δεν ξαναπαντρεύτηκε για να μην πάρει άλλο επώνυμο. Πιστεύω από εκεί πάνω που βρίσκεται, στον θίασο του ουρανού, θα τους κάνει όλους να χορεύουν και να γελάνε».

Νίνη Τζανετ - Πέθανε

Στην ερώτηση εάν η Νινή Τζάνετ έφυγε ευτυχισμένη από τη ζωή, ο γιος της συγκινήθηκε: «Νομίζω ναι, έφυγε ευτυχισμένη. Αναπολούσε πολλές φορές τα παλιά και μου έλεγε διάφορες ιστορίες εκείνης της εποχής. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος. Από το θέατρο έφυγε πριν από περίπου 25 χρόνια, πάνω στο απόγειο. Ήθελε να τη θυμούνται όπως παλιά. Το μόνο πικρό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και Πάρκινσον και αυτό την είχε δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία μας».

Την ίδια στιγμή δύσκολες ώρες περνάει και ο Βασίλης Τσεκούρας όπου έχασε τον πατέρα του.

Πέθανε ο ξενοδόχος Κώστας Μαντωνανάκης

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο των επιχειρήσεων με την είδηση ότι ο γνωστός ξενοδόχος, Κώστας Μαντωνανάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. Ήταν ο άνθρωπος που είχε φτιάξει το εμβληματικό Elouda Beach.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Ηρακλείου, και το βράδυ της Τρίτης (10/8) άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του αγαπημένου δημοσιογράφου, Βασίλη Μπουζιώτη.

Ποιος ήταν ο Κώστας Μαντωνανάκης

Ο Κώστας Μαντωνανάκης, ήταν ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ακμή του τουρισμού στην Κρήτη τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, καθώς με την επιχειρηματική του δράση άλλαξε τη φυσιογνωμία της Ελούντας ως διεθνούς πολυτελούς προορισμού και έθεσε τις βάσεις ώστε ο τουρισμός να αποτελέσει τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας.

Κώστας Μαντωνανάκης θάνατος

Ήταν πατέρας του Παντελή και της Άννας Μαντωνανάκη που βρίσκονται στο τιμόνι της εταιρείας Helios Hotels and Resorts.

Απέκτησε το 1987 το 100% του ιστορικού Elounda Beach, ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία μαζικού τουρισμού στην Κρήτη. Στη συνέχεια, επέκτεινε τη δραστηριοποίησή του με την ίδρυση της εταιρείας Helios Hotels and Resorts, η οποία διαθέτει σήμερα στο χαρτοφυλάκιό της μερικά από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της χώρας, όπως το Grand Resort Lagonissi, το Elounda Bay Palace και το Nafplia Palace Hotels and Villas.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λ. Αυγενάκη για την απώλεια του Κώστα Μαντωνανάκη

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους μας η είδηση της απώλειας του Κώστα Μαντωνανάκη.

Ο Κώστας Μαντωνανάκης, ήταν ένας εμβληματικός και οραματιστής επιχειρηματίας, ένας πρωτοπόρος του τουριστικού κλάδου, που κατάφερε με την αξία του και την εργατικότητά του, να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του τουρισμού στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στο Ηράκλειο, κατόρθωσε λίγα χρόνια αργότερα, να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών της χώρας, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά και επιμονή τα πάντα είναι εφικτά.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του.