Συντετριμμένη η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη - Η ανάρτησή της

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένη η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη - Η ανάρτησή της

Πέρα από την Ελλάδα η πύρινη λαίλαπα καίει κι άλλες χώρες ταυτόχρονα σε αυτό τον πλανήτη και μία από αυτές είναι η Ιταλία, το μέρος που μεγάλωσε η Δωροθέα Μερκούρη.

Συγκεκριμένα πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από φωτιές που μαίνονται στην Κάτω Ιταλία, ενώ η Καλαβρία και η Σικελία ζήτησαν από την κυβέρνηση Ντράγκι να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι εισαγγελίες προσπαθούν να εντοπίσουν εμπρηστές.

Οι αρχές στην Καλαβρία και τη Σικελία, εκτιμούν πως η κήρυξη των περιοχών σε κατάσταση έκτακης ανάγκης είναι αναγκαία ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις δυο αυτές περιοχές.

Αυτά συμβαίνουν λοιπόν στην Ιταλία κι έχουν συγκλονίσει την πρώην σύντροφο του Ματέο Παντζόπουλου η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για το συμβάν.

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη

 Δωροθέα Μερκούρη instagram

Σε σχέση ο Άγγελος Λάτσιος με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη;

Ο Άγγελος Λάτσιος περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο πιο ευχάριστα μπορεί καθώς αυτή τη φορά είναι μαζί με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, την Γαία.

Ο Άγγελος Λάτσιος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media είναι αρκετά ενεργός καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Οι κοινές διακοπές

Λάτσιος - Μερκούρη - διακοπές