Ηλίας Βρεττός για τις φωτιές: «Αααααχ πατρίδα μου σε κάψανε»

«Πονάει η καρδιά μου, νιώθω οργή και θλίψη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηλίας Βρεττός για τις φωτιές: «Αααααχ πατρίδα μου σε κάψανε»

Όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε συγκλονισμένα τα όσα έγιναν εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που με το πέρασμα της άφησε μόνο ανυπολόγιστες ζημιές.

Ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος έβλεπε τις εξελίξεις στην Εύβοια θέλησε να εκφράσει την δική του θλίψη για τα όσα έγιναν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος έχει καταγωγή από την Εύβοια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αααααχ πατρίδα μου σε κάψανε… Κουράγιο στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια, τις περιουσίες, τα ζώα και τον τόπο τους! Ένα μεγάλο μπράβο στους σύγχρονους ήρωες πυροσβέστες, πιλότους και εθελοντές που επί μέρες ακούραστα παλεύουν και σε όσους σιωπηρά ή φωναχτά βοηθάνε και θα βοηθήσουν τους πυρόπληκτους!!! Σαν ευβοιώτης πονάει η καρδιά μου και σαν Έλληνας νιώθω οργή και άπειρη θλίψη! Κρίμα… Μέχρι να συνέλθουμε από το ένα χαστούκι, έρχεται το επόμενο πιο δυνατό!! Πόσο ακόμα;;; Κανείς δεν ξέρει…».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

Φωτιά στην Εύβοια: Οι δηλώσεις της κυρίας Παναγιώτας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία της 81χρονης κυρίας Παναγιώτας από την Εύβοια, στης οποίας το πρόσωπο αποτυπώνει όλον τον πόνο και την απόγνωση που νιώθουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έβλεπαν να χάσουν μέσα σε λίγα λεπτά την περιουσία τους.

Η Παναγιώτα Νουμίδη μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 αναφορικά με την φωτογραφία αυτή αλλά και για τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας.

Οι δηλώσεις της κυρίας Παναγιώτας από την Εύβοια

«Θόλωσε το μυαλό μου δεν ήξερα τι να κάνω για αυτό φώναζα. Εκείνη την ώρα ήμουν εκτός εαυτού. Φώναζα απελπισμένη και με την υπέρταση που είχα έπεσα κάτω και ήρθε με πήρε η αστυνομία και με πήγε στο κέντρο Υγείας. Είμαι απογοητευμένη γιατί καίγεται ακόμα όλη η Εύβοια. Τον αγαπάω τον τόπο. Μαζευτήκαν πολλά παιδιά από το χωριό και έτσι γλύτωσαν τα σπίτια».

Η ίδια, αναφορικά με την συγκίνηση που προκάλεσε η φωτογραφία, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».