Βασίλης Μπουζιώτης: Η μέρα και το μέρος της κηδείας του γνωστού δημοσιογράφου

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Μπουζιώτης: Η μέρα και το μέρος της κηδείας του γνωστού δημοσιογράφου

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Βασίλη Μπουζιώτη σε ηλικία 54 ετών, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε υποβληθεί σε επέμβαση και τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά.

Η ηθοποιός, Τζούλη Σούμα ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης πότε και που θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Μπουζιώτη. Συγεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και γνωστοποιήσε πως θα γίνει αυτό το Σάββατο 14 Αυγούστου, στις 11.30 π.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Η ανάρτηση της Τζούλης Σούμα για την κηδεία του Βασίλη Μπουζιώτη

Συγκινητική και η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Βασίλη Μπουζιώτη

«Αντίο Αγαπημένε μου Βασιλάκη.... Είναι απίστευτος αυτός ο αποχωρισμός, δεν το χωράει ο νους μου....Παιδάκι δεκάχρονο ήσουν που ερχόσουν και με βοηθούσες να καθαρίσουμε το θεατράκι μας ΑΣΚΟΣ του Ασκητικού θεάτρου να βάλουμε, τις καρέκλες στη θέση τους η μαμά σου η αγαπημένη μου Τασία σου έλεγε Σταμάτα δεν είναι αυτά για σένα τώρα.....

Ένα παιδί γεμάτο όνειρα γεμάτο αγάπη για το θέατρο που γίναμε τόσο φίλοι και συζητούσαμε συχνά για τα θεατρικά μας δρώμενα...Υπηρέτησες το θεατρο από την σκοπιά σου απαράμιλλα. Έχασες μάνα κι αδελφή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν το άντεχες... Καλό ταξίδι αγαπημένο παιδί του θεάτρου, της Επιδαύρου, των ηθοποιών.... Πόσο θα μας λείψεις....», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Σπύρος Μπιμπίλας Μπουζιώτης

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο.

Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής.

Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr.