Σάλος με την ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη για τις φωτιές - Η ανακοίνωση που έκανε

«Αισθάνομαι την ανάγκη και θεωρώ ότι οφείλω να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάλος με την ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη για τις φωτιές - Η ανακοίνωση που έκανε

Σε μια σημαντική απόφαση προχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη, με αφορμή όλο αυτόν τον χαμό που έγινε με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην χώρα μας. Η ίδια λοιπόν ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, όπως έκανε και η Ιωάννα Τούνη.

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, η γνωστή γυμνάστρια τόνισε πως δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε αυτή την συνεχή αναπαραγωγή των ίδιων ειδήσεων.

Η ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε συγκεκριμένα ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Αισθάνομαι την ανάγκη και θεωρώ ότι οφείλω να απέχω από τα social media για ένα χρονικό διάστημα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή απλά και μόνο για να ανεβάζω κάτι.

Γνωρίζετε όλοι (γιατί τα έχουν αναρτήσει παντου) με ποιο τρόπο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μα που έχουν ανάγκη. Όλοι μπορούμε … ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.»

 ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη για τις φωτιές

Συντετριμμένη η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη με τις φωτιές

Πέρα από την Ελλάδα η πύρινη λαίλαπα καίει κι άλλες χώρες ταυτόχρονα σε αυτό τον πλανήτη και μία από αυτές είναι η Ιταλία, το μέρος που μεγάλωσε η Δωροθέα Μερκούρη.

Συγκεκριμένα πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από φωτιές που μαίνονται στην Κάτω Ιταλία, ενώ η Καλαβρία και η Σικελία ζήτησαν από την κυβέρνηση Ντράγκι να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι εισαγγελίες προσπαθούν να εντοπίσουν εμπρηστές.

Οι αρχές στην Καλαβρία και τη Σικελία, εκτιμούν πως η κήρυξη των περιοχών σε κατάσταση έκτακης ανάγκης είναι αναγκαία ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις δυο αυτές περιοχές.

Αυτά συμβαίνουν λοιπόν στην Ιταλία κι έχουν συγκλονίσει την πρώην σύντροφο του Ματέο Παντζόπουλου η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για το συμβάν.

 Δωροθέα Μερκούρη instagram